Chciałem jeszcze raz pokazać innym akcje ze swoim skuterem. Przedtem wrzuciłem jeden filmik.Myślę, że i ten się przyjmie

!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spoko zajawka i niezły montaż, jak na gimbazę. Ja jestem, na tak
Skuter jest fatalny do stuntu. Inna sprawa, że chłopaki dorosną, kupią coś lepszego i już wtedy będą mieć wprawę. No i sprzęt nie będzie się psuł co drugi dzień. Mam tylko nadzieję, że zachowają rozsądek również i przy maszynach typu 600. Tu widać niezłe kaski, ochraniacze, namiastkę zbroi. No i widać, że to gdzieś na uboczu, na mało uczęszczanym odcinku drogi.
A do wszystkich chcących zarobić parę wirtualnych piw - przynajmniej wstali od komputerów i już kręcą się koło nich laski, o czym wy będziecie mogli tylko pomarzyć.
KOSS napisał/a:
Teraz skuter, potem ciężka maszyna, mają chłopaki pasję no i umiejętności, tym bardziej że skuterem ciężej jest coś takiego zrobić przez wariator. Tym większy szacun.
teraz skuter potem ciężka maszyna stary gs 500 i na końcu hard
Na sadolu Skuterowcy powinni mieć swój osobny dział
-
-
-
-
-
-
-
-
na Hardzie
Ten kto dał to 20-te piwo powinien ostro po głowie dostać..
konto usunięte
2015-12-01, 0:06
nie wiem co się stało ze starą ekipą, ale jeśli dobrze pamiętam to kiedyś na sadolu się tępiło takie coś, myślę, że to czas zamknąć konto i udać na wieczne łowy krabów tak jak uczynił to bongman...
skutery to pojazdy dla ciot
wiem, bo w vice city nazywaly sie FAGgio
konto usunięte
2015-12-01, 0:20
@hrabia9933 nie tylko w Vice City, w SA, IV też i w V również
konto usunięte
2015-12-01, 0:27
filip50000 - Jak powiedział tak zrobił. Wielki człowiek. Spoczywaj w pokoju [*}
konto usunięte
2015-12-01, 0:28
darthbercik napisał/a:
Ten kto dał to 20-te piwo powinien ostro po głowie dostać..
To była twoja stara. Zawsze miała nadzieję, że odejdziesz od kompa i cokolwiek zrobisz.
Chłopak na skuterze w porównaniu z tobą ją widocznie zainspirował.
konto usunięte
2015-12-01, 1:08
Jak mawia przysłowie "skutery są dla facetów którzy lubią przewietrzyć sobie c🤬y"
konto usunięte
2015-12-01, 11:24
@up śmiejemy się głównie z dzieci, które wypłaczą u rodziców taką pierdziawkę, a potem na cały świat krzyczą jacy to z nich motocykliści. Skutery są do dupy głównie dlatego, że wyglądają jak kibel i nie mają manualnej skrzyni. Nie chodzi tu o moc, bo wiadomo, że dziecku się nie da R1.