Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:29
Jeden z najlepszych filmów MTB. To jest Teaser link do całości poniżej bo za długi żeby wstawić, dla tych co lubią takie rzeczy Świetne ujęcia , dobra muza ,super widoki i przedstawione jako opowieść. a Film nazywa się Life Cycles , może jakoś uda mi się link do niego wrzucić..

youtube.com/watch?v=evJclGGjXlo
Zgłoś
Ranger 2012-11-25, 23:15 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-25, 23:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
adamek96 2012-11-25, 23:38
panie, toż to downhill a nie mtb
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-25, 23:56 1
Prosiłbym o Linki do Obydwu Całych Filmów )) co jak co ale Uwielbiam ten Sport
Mimo iż sam wole DH czy też Freeride polecam również zobaczyć co Chłopaki wyprawiają tutaj
Zgłoś
Moby_Dick 2012-11-25, 23:58 1
Cap_Cubasa napisał/a:

Prosiłbym o Linki do Obydwu Całych Filmów )) co jak co ale Uwielbiam ten Sport
Mimo iż sam wole DH czy też Freeride polecam również zobaczyć co Chłopaki wyprawiają tutaj

te obydwa teasery są z jednego filmu a link masz pod tym pierwszym.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-26, 0:05
Włączyłem film, chciałem go przejrzeć przewijając go, a tu nagle okazało się, że minęło 46 minut nawet nie wiem kiedy... Piękny
Zgłoś
Raveloops 2012-11-26, 14:08
Teaser już jest zajebisty, a całość dupe urywa... oczywiście trzeba sie tym troche interesować, żeby zaciekawiło
Finały RedBull Rampage 2012
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem