Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mateusz_stg 2012-02-13, 21:40
ja p🤬le przewróci się w samochodzie ....
Zgłoś
MortiCRX 2012-02-13, 21:57 21
@kamillo16 jak by mi ktoś powiedział, że chce kupić malucha do "driftingu" to też bym go wyśmiał
Zgłoś
c................7 2012-02-13, 21:58
gość co ma włosy, buahahahaha
Zgłoś
a................0 2012-02-13, 22:03 2
Jak nie zobaczę wiarygodnego materiału to nie uwierzę. Nie widać kto siedzi w środku przy ujęciach z zewnątrz, a przy tych wewnątrz wygląda jakby sobie jechał 20km/h. Co, nie nagrywali go akurat na zakrętach? Byłoby chociaż trochę widać przeciążenia, tym bardziej że fotel za duży, latałby w nim.
Zgłoś
W................s 2012-02-13, 22:08
Ja-ah-qu-ub-el Pozdrawiam z MIASTA kolego z prowincji po prawej stronie.
Zgłoś
E................h 2012-02-13, 22:14
Trochę się niech pouczy mówić.
Zgłoś
grandl 2012-02-13, 22:19 2
Wyłożyli starzy kasę i od razu "talent!". Każdy mógłby tak robić tylko nie każdy ma możliwości.
Zgłoś
mlecz1323 2012-02-13, 22:37
Hehe dzieiak z mojego osiedla "Rubik"
Zgłoś
Tozawa 2012-02-13, 22:49 2
Mały, długie blond włoski, słodki głosik, umie pozap🤬lać i "dobrze ciągnie za gałki" - k🤬a... pewnie na parafii muszą się hardo o niego licytować.
Zgłoś
tigerqaz 2012-02-13, 23:05
"Nie mam za bardzo strachu"... tylko po tym wywiadzie pewnie ze 3 noce płakał taki zestresowany he he

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
kamillo16 2012-02-13, 23:15
@MortiCRX od czegos trzeba zaczac, a na luznej nawierzchni maluch daje rade
Zgłoś
Y................r 2012-02-13, 23:25
Prawka i tak za pierwszym razem nie zda.
Zgłoś
B................s 2012-02-13, 23:33
Też chciałbym mieć bogatych rodziców byłbym k🤬a Kubicą, a nie masażystą
Zgłoś
a................o 2012-02-13, 23:37 2
PaWeL1656 napisał/a:

Zazdroszczę dzieciakowi... j🤬y ma dzianych starych i gdyby nie oni to by śmigał ale na tylnym siedzeniu...

Jakich k🤬a dzianych starych człowieku ? Wystarczy, że nie są pozadłużani na jakieś p🤬lone sprzęty w media markcie albo nie mają p🤬lonych prowidentów pozaciąganych. Potem się ludzie wp🤬lają w błędne koło kredytowe i nie masz na nic tylko na raty. Przecież takie auto dużo nie kosztuje. Bez przesady. Dzianych k🤬a... dzianych ludzi nie widziałeś
Zgłoś
B................s 2012-02-14, 0:51 2
aLBEDo napisał/a:

Jakich k🤬a dzianych starych człowieku ? Wystarczy, że nie są pozadłużani na jakieś p🤬lone sprzęty w media markcie albo nie mają p🤬lonych prowidentów pozaciąganych. Potem się ludzie wp🤬lają w błędne koło kredytowe i nie masz na nic tylko na raty. Przecież takie auto dużo nie kosztuje. Bez przesady. Dzianych k🤬a... dzianych ludzi nie widziałeś

Poluzuj zwieracze synek. Raczej trzeba mieć sporo papieru, aby kupić jedenastolatkowi (k🤬a to jeszcze podstawówka) bmw e36 i je jeszcze tak przerobić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie