Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
wojtekpwse 2025-07-06, 18:43
Ciekawy performace
Zgłoś
Opwd 2025-07-06, 18:51 1
To ta mityczna historia wygrania w totka: jak wygram to przyjdę do roboty i nasram
Zgłoś
garnuszek 2025-07-06, 19:16
j🤬a obleśna k🤬a, powinni ją złapać i morde wsadzić w to gówno
Zgłoś
ewangelik 2025-07-06, 21:32
Ja p🤬lę, ale syf
Zgłoś
Tobiahus96 2025-07-06, 23:02
K🤬a ale balast zrzucił, pewnie z półtora kilo. Jednakże dziwi mnie to że tacy ludzie nie martwią się tym że ich twarz jest nagrywana i pewnie będzie publikowana w różnych mediach.
Zgłoś
Kolo_taki 2025-07-06, 23:06
Jak to się mówi, taki tu burdel że tylko nasrać na środku i rowerkiem przejechać.
Zgłoś
majeńka 2025-07-07, 0:04
Jaten napisał/a:

Też mnie to mocno zastanawiało, jakaś recepcja- samurai, hotelik? Dziewczyna wygląda jak japonka, ale to co wlazło, to białe, ktoś z refleksem to chyba Brauna powinien zrobić, albo wrzątkiem z czajnika oblać

Hotelik lub porządniejsza restauracja (tam gdzie się rezerwuje miejsca).

Zacznijmy od dwóch możliwości:
- turystka w Japonii: nie, bo byłyby też napisy po ichniemu, i nie używaliby randomowego stereotypowego słowa kojarzącego się z Japonią
- japonka zatrudniona w Ojropie/Chameryce: jakoś się utarło że w budce z żarciem wietnamskim siedzi wietnamiec, w kebsie turek, w kuchni indyjskiej hindus, i tak dalej. Więc się zgadza.

Tanie żarcie i większość punktów usługowych nie ma recepcji. Jakby to była pływalnia lub dojo, w Jewropie/Hamburgerstanie obowiązkowy byłby stereotypowy wystrój. Tak więc twój pierwszy domysł jest najbardziej prawdopodobny.

Za usługę detektywistyczną należy się opłata w wysokości jednego piwa.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
mp_toujane 2025-07-07, 9:29 1
Pogromcacz🤬chówKKK napisał/a:

Słabo wytarła dupę. Ja wycieram kilkukrotnie papierem białym,rumiankowym trzywarstwowy lub tymi nawilżanymi. Polecam.👍

To jesteś brudas. Dupe po sraniu się myje a nie rozciera gówno po rowie
Zgłoś
MorroRex 2025-07-07, 11:35
TheEminemShow napisał/a:

A c🤬j zapytam, co w takiej sytuacji zrobić?
Masz kamerę która nagrywa zajście, ale to może być jakaś bezdomna której nie znajdziesz bo mieszka na ulicach. Jak do niej podejdziesz to moze być agresywna, ugryźć, drapać i wogóle.
Jeszcze cie może wyrozumiały szefuncio wykopać jak zrobisz nic lub cokolwiek.
What the fuck?

Wychodzi to na chooojową sytuację bo albo ta azjatka pracująca za kontuarem będzie musiala to posprzatac albo jakas sprzątaczka....
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-07-07, 22:01 1
mp_toujane napisał/a:

To jesteś brudas. Dupe po sraniu się myje a nie rozciera gówno po rowie

No jak z🤬bie myjesz dupę przykładowo w toalecie na stacji paliw,czy w pracy? Nie srasz i nosisz pampersa bohaterze? Przygłup
Przeczytałem kilka Twoich postów. Łeb z ciebie taki,że szkoda gadać.
Zgłoś
mp_toujane 2025-07-08, 22:14
Pogromcacz🤬chówKKK napisał/a:

No jak z🤬bie myjesz dupę przykładowo w toalecie na stacji paliw,czy w pracy? Nie srasz i nosisz pampersa bohaterze? Przygłup
Przeczytałem kilka Twoich postów. Łeb z ciebie taki,że szkoda gadać.

Tak sram rano w domu przed wyjściem i myje dupe. A ty rozcieraj papierem po rowie. Pozdrawiam
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-07-08, 23:47
mp_toujane napisał/a:

Tak sram rano w domu przed wyjściem i myje dupe. A ty rozcieraj papierem po rowie. Pozdrawiam

Haha zamknę ryj. Najważniejsze,że Robisz to co Lubisz. Pozdrawiam.

mp_toujane napisał/a:

Zgłoś
StickerBomb 2025-07-09, 19:52
Kop na ryj w te gówno ...
Zgłoś