👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dla zainteresowanych nuta to: SKRILLEX - KYOTO (FT. SIRAH)
Ale pewnie nikt nie jest zainteresowany. :/
Ale pewnie nikt nie jest zainteresowany. :/
Samo słuchanie dubstepu jest sadyzmem... Dlatego tak często wrzucają tutaj ten shit - innego wytłumaczenia nie ma...

Każdy temat/filmik/zdjęcie gdzie jest słowo dubstep jest oblegane przez fanatyków i fanatycznych antyfanów
auto za rozpętanie takiego flamewara powinien dostawać nagrodę, żeby pokazać zazwyczaj 30 ludzi jako bandę debili przypisujących muzyce wartości ideologiczne
Pro !

Samuelix napisał/a:
zadzwoń na niebieską infolinię i porozmawiaj o tym może Ci pomoża
A nie Mazofsza?
Zalozylem konto tylko poto aby powiedziec:
CO SIE Z WAMI DZIEJE LUDZIE!!! Kazdy slucha czego chce, nietylko hip-hopu, rapu, popu czy innych, nikt wam nie mowi ze hip hop to gowno ani ze rap jest do dupy, kazdy ma swoje gusta i niech nikt sie w to nie wtraca!! Ja osobisie slucham wszystkiego co mi wpadnie w uch miedzy innymi jest to dubstep jak i hip hop i sie nie wtracam w to co gustuja inni.
Dziekuje za uwage
CO SIE Z WAMI DZIEJE LUDZIE!!! Kazdy slucha czego chce, nietylko hip-hopu, rapu, popu czy innych, nikt wam nie mowi ze hip hop to gowno ani ze rap jest do dupy, kazdy ma swoje gusta i niech nikt sie w to nie wtraca!! Ja osobisie slucham wszystkiego co mi wpadnie w uch miedzy innymi jest to dubstep jak i hip hop i sie nie wtracam w to co gustuja inni.
Dziekuje za uwage

Czas umierać. Każdy kawałek "muzyczny" dubstepu powinien nosić tytuł jeden z listy:
"Bosch"
"Makita"
"Black&Decker"
"Stihl"
"Husqvarna"
względnie na albumach "Remont" albo "Borowanie bez znieczulenia".
"Bosch"
"Makita"
"Black&Decker"
"Stihl"
"Husqvarna"
względnie na albumach "Remont" albo "Borowanie bez znieczulenia".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie