Kolejny raz dowiedziono że Matka Natura też się czasem myli, tworząc mutacje godne sadola.
Swoją drogą genetyka to niezły troll.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Macias17 napisał/a:
Admin r🤬ał psa jak sra.
Być może. Ale w końcu zreflektował się i przywrócił kuflowi piwa należyty wygląd.
Przypomniał mi się kawał. Jasiu biegnie do mamy i pyta z płaczem "mamo mamo czemu ja mam włosy na plecach? wszyscy w szkole się ze mnie śmieją", mama na to "zamknij mordę gówniarzu, ciesz się że nie szczekasz, taka była balanga". Tylko tutaj ewidentnie tatuś zadziałał...albo sam Jasio.
No jak Muhammad się zabawia z lokatorami obory/zagrody, to teraz trzeba potomka danego przez allaha piastować. W końcu islam zabrania skrobania.
to chyba okon jestem expertem mam karte pywacka
To czysty przypadek, że kolejne takie cudo powito w kraju kwitnącego syfu
No dobra p🤬dunie, który skasuje post Centuriona, bo jedno słowo niezgodne z regulaminem?
konto usunięte
2019-01-15, 11:20
Google mówi że to krowa w Indiach. Lokalni uznali że zesłał ją jakiś tam ich dziwny bóg. Może fejk ale odnoszę wrażenie że często zdarzają się tam porąbane deformacje u zwierząt. IDK może nie pilnują przed kazirodztwem w hodowli?
Moim zdaniem to wielbłąd drom"eye"der
Ale wielkie, smutne oko... Szkoda cosia, ale natura bywa okrutna...
Zapewne to nie natura a zanieczyszczenia i środki chemiczne które wchłaniało jakieś zwierzę to spowodowało.