Pop🤬liło was? Przestańcie walić konia, bo to wam mózg topi.

Ja p🤬lę, na sadistic trafia coraz większy chłam - jaracie się tym co jara jakichś tam kmiotów z portalu jeja -.-' Może zaczniecie dodawać jeszcze demotywatory, to już byłby k🤬a szczyt.

pan_prezes napisał/a:
Może zaczniecie dodawać jeszcze demotywatory, to już byłby k🤬a szczyt.
No wiesz, szczytem jest to, że tak długo tu jesteś a nie widziałeś jeszcze tego jakże obszernego tematu.
sadistic.pl/demotywatory-demotywujace-obrazki-vt21024.htm
Bo prezes, tak jak ja omija chłam? Dopiero ostatni obrazek z komentów pasuje do idei sadistic.pl
Może trochę dystansu? Jak chcecie pooglądać jak flaki walają się na ulicy to wsiadajcie na motor, albo idźcie na harda, jap🤬le.

Dystans dystansem, ale to jest przesada, to tak jakby ktoś na forum o klubach motocyklowych pisał że uwielbia Justina Biebera...
Co to jest za gówno? Komiksy z konikami, j🤬ą Mangą etc, to nie ten portal, przygłupy

Oczywiście musieli wcisnąć żydów... Dla mnie te historyjki to propaganda judaistyczna, porównująca głupoty robione przez jednorożca do negowania holocaustu ;p
C🤬j z wami wszystkimi. Sam nie lubie postów typu soft black humor, ale to ma taki specyficzny klimat. Takie niby nic, a w sumie dobre.
podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.