A tego c🤬ja to ja znaaaam. 6 milionów zaj🤬 i się chował w bunkrze jak jego koledzy wszystko tuszowali..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
W.S.N.R. napisał/a:
http://telewizjarepublika.pl/odruch-pawlowa-ma-sie-dobrze-czyli-jak-dac-sie-oszukac-wierzac-we-wszystko-w-internecie,42881.html
Tu jest więcej takich obrazków. Ich produkowaniem zajmuje się ta sama grupa...
Hehehe. Nawet nie wiedziałem, że są takie grupy. Myślałem, że to jakiś gość sobie dla beki zrobił.
Poszperałem w necie i znalazłem taką perełkę:

Jebłem

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
k🤬a znów się jebłem przy wyborze działu, proszę o przeniesienie
podpis użytkownika
21 = 3 * 7
Szkoda że na sadisticu nie ma opcji ''WYP🤬OL DO KOSZA'' wtedy mniej gówna lądowało by na głównej.
podpis użytkownika
Prawa ręka wyżej robię kurde zamach marze o karierze w europie i stanach.
A ja tam nie widzę nic złego w polowaniu na zwierzęta. Np. za duże piniondze. Ktoś se zrobi gospodarstwo, choduje wilki, dziki, rysie, sarny, jelenie i inne bardziewia niepotrzebne człowiekowi do niczego innego niż polowanie i potem sprzedaje "wycieczki z polowaniem".
Pożyteczne z przyjemnym.
Nie ma w tym nic złego. A myślicie, że jak polityk się k🤬i czy wydaje hajsy na kokaine jest lepiej?
Nie. Są ludzie którzy dużo zarabiają i nie powinno być w tym nic dziwnego.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Pożyteczne z przyjemnym.
Nie ma w tym nic złego. A myślicie, że jak polityk się k🤬i czy wydaje hajsy na kokaine jest lepiej?
Nie. Są ludzie którzy dużo zarabiają i nie powinno być w tym nic dziwnego.
podpis użytkownika
Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Żubry żubrami ale dziki to mogliby nap🤬lać jak kraj długi i szeroki.

Prawie łyknąłem jak pelikan - ale ta znajomość z ministrem sprawiedliwości od 15 lat wydała mi się podejrzana

Oburzające, trzeba wychodzić na ulice. Kolejny powód, nie wiem skąd ale jakoś kojarzę to nazwisko. Ktoś pomoże?:

podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/

C🤬j, że zarabia 14koła ale jakie rachunki za gaz płaci...

Faper Noster napisał/a:
Czyż to nie oburzające?
Obrazek
Przecież TO JEST A. Hitler z wyretuszowanymi wąsami.