📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@ikea
"oni" nie dadzą Ci żyć, ani spokojnie, ani godnie. Więc się zastanów czy to wszystko olać i obudzić się z ręką w nocniku czy zacząć myśleć i działać.
Nasi dziadkowie też nic nie zrobili nikomu. Byli tylko, albo aż Polakami. Oddali za Nasz kraj życie, więc postarajmy się aby ich śmierć nie poszła na marne.
"oni" nie dadzą Ci żyć, ani spokojnie, ani godnie. Więc się zastanów czy to wszystko olać i obudzić się z ręką w nocniku czy zacząć myśleć i działać.
Nasi dziadkowie też nic nie zrobili nikomu. Byli tylko, albo aż Polakami. Oddali za Nasz kraj życie, więc postarajmy się aby ich śmierć nie poszła na marne.

a może tak ruszyć dupę?. trochę nas tutaj jest. rozpocznijmy marsze PROPOLSKIE, ale zwyczajne, "pokojowe". rozpocznijmy działalność ugrupowań propolskich. zacznijmy od dymisji rządu, potem uchwały nakazujące deportacje całemu niepolskiemu ścierwu, odgródźmy się od zachodniej Europy. Zróbmy to co zrobili na Islandii z rządem a później wszystko pójdzie z górki.

Czy to nie aby nasz kolega bronek w 17:03 obok kwaśniewskiego ?

Tylko 185 piw i 87 z pejsbuka. Tylko tylu jest patriotów?!. Tylko tyle prawdziwych sadoli?!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie