Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-04-02, 20:24 1
@Nerd

Jaka rasa i jak się wabi?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-02, 20:26 1
biver napisał/a:

I tak nie por🤬asz więc się nie staraj

nie probój z zdjeciem w profilu
Zgłoś
YoogiGoogi 2013-04-02, 20:31
psychicznie chory człowiek jest chory, po c🤬j drążyć?

podpis użytkownika

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
Marxe 2013-04-02, 20:36
Hacerking napisał/a:

@Up, a weź k🤬a idź do kuchni, a nie się żalisz, bo mamy to w dupie, a po drugie każdy ma prawo do błędu.

panie, to jest jakieś forum przeznaczone do rzucania wulgaryzmami niczym uczeń 1 gimnazjum ?
Elane wypowiedziała się, a ty zamiast rzucać tekstami typu "Idź k🤬a do kuchni" itp. pokaż JAKIŚ poziom kultury i albo napisz coś mądrego albo nie pisz wcale

a co do filmiku: w ciekawy sposób omówione, tak że moge powiedzieć że te 8 minut nie było stracone
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-02, 20:36
DisH0noreD napisał/a:

nie probój z zdjeciem w profilu
Obrazek

Ty za to napewno należysz do Disturbed,szacun
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-02, 20:43
A ja się zawsze zastanawiam jak chodzę po bułki rano na c🤬j Ci ludzie o 7 codziennie po 20 osób sie zrywają i pod przychodnią stoją..
Zgłoś
kjuik 2013-04-02, 20:58
I teraz wyobraźcie sobie, co się dzieje na boisku, jak piłkarze Barcy zachorują na hipochondrię , chociaż właściwie to chyba już chorują
Zgłoś
gelmoa 2013-04-02, 21:00
Dla jasności. Istnieje alergia na "Jaskrawe KOLORY bluzek". A dokładnie na jeden skladnik DWUFENYLODWUAMINA które jest antyutleniaczem. Dodaje się ja do barwników (jaskrawych najwięcej), gumy, cementu, plastiku.
Proszę się nie śmiać z ludzi który ubierają się na biało, to nie nasza wina że E0034 jest dodawane do tylu rzeczy na świecie

Ale reportaż ogólnie fajny, poza tą jedną wpadkę
Zgłoś
Nerd 2013-04-02, 21:14 1
Bezimienny15150 napisał/a:

@Nerd

Jaka rasa i jak się wabi?

Chow-chow, a wabi się Marcin.

podpis użytkownika

I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-02, 21:37
Skrzynka piwa za materiał.
Czytałem ostatnio gdzieś w necie. Hipochondria to bardzo ciekawy temat.
Zgłoś
kurczak94 2013-04-02, 23:44
A propo autosugestii i siły umysłu, to kiedyś na Discovery oglądałem o dziecku, które miało guza w mózgu. Praktycznie nie było szans na jakiekolwiek wyleczenie i dni dziecka były policzone.

Jednak pewien lekarz kazał wyobrażać sobie dziecku tego guza i go rysować. Z tym, że każdego dnia, coraz mniej (tak jakby go coś zjadało). Po ponad miesiącu, kiedy dziecko "zjadło" całego guza na swoich rysunkach, okazało się, że w jego głowie nie ma śladu po tym guzie.

Tak więc siła umysłu jest naprawdę wielka i myślę, że jeszcze sporo do odkrycia przed nami.
Zgłoś
LxDead 2013-04-03, 16:40
Pamiętam jak miałem drugi raz operacje na wrastający paznokieć tzw. łyżeczkowanie. Po jakichś 2 tygodniach od operacji jak zmieniałem sobie opatrunek przed pójściem w kime, zauważyłem że szwy co niektóre popuszczały i że palec zszarzał, jak byłem na przeglądzie którymś już z kolei lekarz który nadzorował gojenie się tego palca stwierdził ze jest ok(stary chu* się nie cackał, przy zmianach opatrunku dosłownie zdzierał mi gazę z palca która była do niego z powodu maści przytwierdzona), jak byłem po tygodniu znowu na przeglądzie był akurat jakiś młody lekarz który stwierdził że wdało się jakieś zakażenie i że gdybym przyszedł później być może miałbym po palcu, dostałem maści odsączające i inne ch*je muje. Palec trochę inaczej wygląda po wygojeniu ale przynajmniej jest zdrowy. Gdybym dorwał tego frajera starego to nie wiem co bym mu zrobił, jeszcze palca bym stracił. To jest kur*a polska służba zdrowia, tych starych powinni wy*ebać w p🤬du a nie pozwalać tym młodym spier*alać za granice...

podpis użytkownika

Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
Zgłoś
suhar92 2013-04-03, 18:02
Też kojarzycie doktor dolores ??

temat dolores poruszony ok 2:36
Zgłoś