👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

el_kadafi napisał/a:
Gdybyś nie był osłem to byś wiedział, że to praktycznie jedyna i najlepsza rzecz którą mógł zrobić.
Rękoczyn Heimlicha
Teraz ładnie przeproś jedynego, który coś zrobił kiedy inni tylko się gapili. I zrobił to w miarę prawidłowo.
Ty serio jesteś takim osłem, że nie umiesz sprawdzić jakiej płci jest karinata?
Teraz ładnie przeproś jedyną, która słusznie zauważyła, że koleś może sobie robi rękoczyn Heimlicha, ale niedołężnie.

Widać, że mądre...
Ja jakbym się krztusił babeczkami to bym sobie chyba całą dłoń w gardło wsadził żeby to wyjąć...
Ja jakbym się krztusił babeczkami to bym sobie chyba całą dłoń w gardło wsadził żeby to wyjąć...

Dziwna akcja. W sumie ciężko powiedzieć co zrobić w takiej sytuacji, bo ona miała tak zapchane gardło tymi babeczkami, że nawet woda którą wypiła nie chciała przejść przez to. Przykład na to, że kobieta nawet w swoim naturalnym środowisku jakim jest kuchnia potrafi sobie zrobić krzywdę jak dostanie za dużo swobody

mógł jej bolca załadowac od tylca to by od razu odksztusiła
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie