Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pytolsky 2022-12-15, 13:43 1
darek1234 napisał/a:

Dlaczego nie masz racji? Dlatego, że jesteś umysłowo ograniczony. O braku empatii i podstawowej wiedzy nie wspominając

Tak, jestem mało empatyczny dla osób które swoim śmierdzącym jestestwem nawet się nie starają o jakikolwiek przejaw współczucia, ale wiedzę i granice umysłowe mam znacznie większe od ciebie. To ty w dalszym ciągu podałeś jeden przykład i rozciągasz ten wyjątek na wszystkich meneli (przy czym ja nawet nie mówię, że wyjątków od smrodliwej żulerskiej zasady nie ma). Więc teraz albo przestajesz popełniać błędy logiczne, albo zamykasz mordę (albo - robisz z siebie ciągle p🤬dowatego deblia).
Zgłoś
konto usunięte 2022-12-15, 14:52 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ALIGATORt1000 2022-12-15, 15:30 4
VeIture napisał/a:

Tak się kończy chodzenie po ulicach i zaczepianie bezdomnych aby mieć lajki pod filmikiem. Kupiła jakieś gówna za kilka groszy w najbliższym spożywczaku i myśli, że wyjdzie na j***ną matkę teresę.

Teresa jeśli dobrze pamiętam okradała murzynów

Zgłoś
Kici-Kici 2022-12-15, 15:38
powinni ją wciągnąć w ciemny zaułek i gw🤬cić jeden po drugim
Zgłoś
konto usunięte 2022-12-15, 16:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sraj1 2022-12-15, 17:00
Bezdomni to największy syf polskich miast zaraz po smogu. Tylko dużo łatwiejsi do utylizacji, bo po prostu wystarczy ich nie dokarmiać.
Zgłoś
Kici-Kici 2022-12-15, 17:44 1
Kibol83 napisał/a:

Bezdomni to największy syf polskich miast zaraz po smogu. Tylko dużo łatwiejsi do utylizacji, bo po prostu wystarczy ich nie dokarmiać.

a kibole są na trzecim miejscu
Zgłoś
smc 2022-12-15, 18:54 1
Bezdomny, a głodny to dwie różne rzeczy.

Mogła mu podarować jakąś nieruchomość, w Polsce to popularne...
Zgłoś
ZbyszekZiobr0_o 2022-12-16, 6:17
Jeżeli to prawda z tym bezdomnym a nie jakieś tiktokowe gówno,bezdomny powinien być przekopany i potraktowany jak terminator model T800
Zgłoś
7wporzondku 2022-12-16, 8:07
Zgłoś
dancio1978 2022-12-16, 11:14 1
Zgłoś
darek1234 2022-12-21, 2:27
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem