Wszystko fajnie czekam na odcinek z murinusem. Tak na marginesie to z🤬b w c🤬j zjeść niczegu nie winne zwierze ku uciesze gawiedzi.

Haha biedny pajączek - a z was to tacy sadyści że uhhhhhhh dzwońcie po animalsów i ekoczubków :]

Wielcy k🤬a obrońcy pająków się znaleźli, a jakbyście takiego u siebie w domu zobaczyli to byście go od razu zaj🤬i, a nie myśleli jakie to niewinne stworzenie jest

K🤬a czas podnieść poprzeczkę !! niech op🤬li sobie własnego osobistego c🤬ja na surowo !
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
MadDave napisał/a:
K🤬a czas podnieść poprzeczkę !! niech op🤬li sobie własnego osobistego c🤬ja na surowo !
a z jajek niech zrobi wydmuszki
Gdzieś był filmik na hardzie chyba jak ten oto pan zajadał pyszną zdechłą żabke...
@Hacerking mam w pokoju 19 gatunków ptaszników/pająków i zadnego bym nie zaj🤬 także zbastuj misiek

Ciekawe jak mu ten pająk będzie drugą stroną "wychodził" i czy w ogóle wyjdzie bo to kurestwo raczej jadowite

Hacerking napisał/a:
Wielcy k🤬a obrońcy pająków się znaleźli, a jakbyście takiego u siebie w domu zobaczyli to byście go od razu zaj🤬i, a nie myśleli jakie to niewinne stworzenie jest
![]()
miałbym zabić krystnkę, lucynke lub wojtusia?

nie ma takiej opcji

MadDave napisał/a:
Słabo MadDave. Wszyscy trześliby pewnie porami na sam widok takiego pająka (poza hodowcami), a gostek przynajmniej ma pomysł na show. Obserwuje jego kanał od dawna - ma jaja gościu.

co za koleś... ja też nienawidzę pająków ale zabijam je kapciem.