👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mieszkam kilkadziesiąt kilometrów od tego miejsca, z chęcią bym się wybrał... ale w większej grupie. Chętni?
Obalić legendy trzeba (przy okazji można coś innego).

Obalić legendy trzeba (przy okazji można coś innego).
Fajna bajka, tylko kurcze ta czcionka z tłem , ciężko się czytało, albo to już mój wiek

@asior34
Są dziesiątki udokumentowanych opętań i innych takich zjawisk.
Są dziesiątki udokumentowanych opętań i innych takich zjawisk.
można by było wysłać tam na noc tych 2 gejów co ich tutaj wrzucacie co łażą po pustostanach i kanałach

Ciekawa historia, jak ta o Uroczysku Dharkan.
sadol.pl/uroczysko-dharkan-vt124096.htm?highlight=uroczysko
sadol.pl/uroczysko-dharkan-vt124096.htm?highlight=uroczysko
Ktoś może się śmiać, ale moja znajoma kiedyś jak mieliśmy po kilkanaście lat, wywoływała duchy na jakimś obozie letnim i potem jak siedzieliśmy nad jeziorem u mnie, jeszcze z kumplem, to pół nocy miała schizy że coś ją chce zabić, że coś widzi, w ogóle nie mogła spać.
normale napisał/a:
To był dementor?!
Nie, twoja stara.
Cytat:
Ktoś może się śmiać, ale moja znajoma kiedyś jak mieliśmy po kilkanaście lat, wywoływała duchy na jakimś obozie letnim i potem jak siedzieliśmy nad jeziorem u mnie, jeszcze z kumplem, to pół nocy miała schizy że coś ją chce zabić, że coś widzi, w ogóle nie mogła spać.
Kilkanaście lat + obóz letni + jezioro + połowa nocy (czyli kilka godzin) + nie mogła spać + COŚ WIDZI..
Jesteś pewien, że to nie były po prostu grzybki?
A jak nie to słyszałeś o placebo?
Słuchajcie.
Ja jestem łowcą wampirów, demonów i innych nadprzyrodzonych zjawisk.
Jeszcze na żadne z powyższych się nie natknąłem.
Zaufajcie mi, bo jak już zaznaczyłem - jestem ekspertem.
Ja jestem łowcą wampirów, demonów i innych nadprzyrodzonych zjawisk.
Jeszcze na żadne z powyższych się nie natknąłem.
Zaufajcie mi, bo jak już zaznaczyłem - jestem ekspertem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie