Słynny brzuchomówca Jeff Dunham(twórca Aghmed'a Terrorysty) z jego ulubionym
kolegom Peanut'em. Dobre na ciężki dzień w pracy lub w szkole.
Pozostaje tylko czekać, aż on i jego 9 kolegów zostanie zamordowanych w centrum miasta.
Mylicie pojęcia, ZEA jest pełne szejków którzy do islamu podchodzą z właściwym dystansem, tam poziom tych wyjebujących wszystko w powietrze jest znikomy bo tam się wszystkim dobrze żyje.
7:00 - wyobraź sobie, że możesz mieć taką żonę. Kilka sztuk.
Dubai oraz okolice to cywilizowane spoleczenstwa. Musze zmartwic co niektorych, ale nawet turbany inaczej nosza. (czasami czapki z daszkiem). Paru moich kumpli bylo niedawno rozpoznac teran pod inwestora, widzialem od cholery zdjec i video, wlasnie realizuje z tej podrozy material. To nie sa kozojebcy. Warto zeby w koncu zaczynac rozrozniac nacje. Bo ja jakos zauwazylem tendencje do stwierdzania, ze wszystko co ma ciemniejszy kolor skory to ciapak. Mieszkam w UK od 5 lat, mozna sie nauczyc roznic. I rozpoznac Polaka z cebula w plecaku rowniez.
I tutaj widzimy piękną różnice między ciapatym, a arabem...
A................i
2015-01-08, 14:22
chyba tylko mi sie wydaje że jest to nie śmieszne
W ZEA "tylko" 75% wyznaje islam i daje innym żyć, bez wyp🤬alania siebie w powietrze. Mają ludzie pieniądze to nie myślą o bezmyślnych samobójstwach w imię wymyślonego boga. Taka kultura arabska mi pasuje.
Nie wiem co was tak dziwi. W większości krajów arabskich jest znacznie mniej radykałów islamskich niż we francji
J................r
2015-01-08, 15:07
Grunt to dystans do samego siebie i do swojej religii
AgnusDei napisał/a:
chyba tylko mi sie wydaje że jest to nie śmieszne
nie tylko tobie ale moj post wyrazajacy opinie ze jest to slabe zostal usuniety
ja wiem czy to takie dziwne, bogate abary są bardziej wyluzowane, niedoształcona biedota to idealne pole dla ekstremistów a bogaci (obrzydliwie) świata zwiedzą, telewizji zagranicznej posłuchają to i nie ma sieki w głowie
Ja sie pytam, gdzie pełna wersja?
m................e
2015-01-08, 16:13
ciapaci? ZEA jest w porządku, mają kasę, sami brudasów wyj🤬i - poziom edukacji i życia wysoki. Religia im tak nie p🤬li w głowach, tylko kobiety mają trochę trudniej, ale też z kolei nie muszą się przesadnie zasłaniać.
k................r
2015-01-08, 16:41
Druga maskotka to wypowy wyborca Obamy?