Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
elim 2025-03-31, 16:32 5
Ruska propaganda, tak samo szkodliwa, a może i bardziej niż ukraińska. Kacapy robią takie filmiki żeby zdemobilizować Ukraińców żeby mogli łatwiej podbić ich kraj.
Zgłoś
juderaus 2025-03-31, 16:35 1
Masz ochotę to się k🤬a strzelaj...
Zgłoś
Antoni79 2025-03-31, 16:47 5
Nie propaganda, tylko prawda. Albo robimy powszechną mobilizację i nie ma wyjątków, albo kładziemy na wszystko lachę. Bez powszechnej mobilizacji, tylko wyłapywaniu biednych, głupich to nie wojna obronna, tylko eksterminacja ludzi, którzy i tak do tej pory byli wykorzystywani na każdy możliwy sposób. Widząc w Warszawie beztroski lud krainy U obrzydzenie bierze do tego narodu. Nic ich nie obchodzi ich kraj, a cały świat ma im pomagać i sponsorować. Coś tu nie halo.
Zgłoś
PeterNORTH 2025-03-31, 16:52 3
janusz_biznesu napisał/a:

Tak jest, było i będzie.Na całym świecie...Jestem większość roku na Teneryfie.Zajebiście się tutaj bawią lub urządzają i Ukry i Ruscy....

w dupie byłeś i gównem jesteś.bez dowodów to ja mogę być czołowym europosłem politykiem z fejkowym kontem.

i też jestem większość roku na Malediwach.Teneryfa to szajs dla biedaków.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-31, 16:53 1
Dlatego dzielne gieroje składają w Polsce wnioski o azyl aby sp🤬olić z maszynki do mięsa, której Zełeński już nie ma czym karmić.
Wtedy wchodzimy my cali na biało-żóło-czerwono-niebiesko i robimy z ruskimi to co zapowiadał Szymek Hołownia
Zgłoś
metyoo 2025-03-31, 16:55
zastanawiam się jaki jest cel tego nagrania, oprócz przepalonych bezsensownie pieniędzy? wszyscy wiedzą, że tak się dzieje i nic się nie zmieni, a z pewnością nie dzięki temu filmikowi.
Zgłoś
Antoni79 2025-03-31, 16:55 6
To jest po prostu tępy naród pochłonięty nacjonalizmem. Mają ograniczone myślenie i mentalność Kalego. Kacapy. Nie są zdolni do samodzielnego analitycznego myślenia. Działają tylko na polecenia, rozkazy i tępą propagandę. Błazen wybrany na prezydenta powie - idź zabij dziecko, to oni to zrobią. W Polsce w pracy nic ich nie obchodzi. Robią tyle, co im palcem pokazać i nie szanują mienia pracodawcy. Nie utożsamiają się z firmą organizacją. U teściowej w szpitalu staruszce do dupy napchały wacików, żeby nie trzeba było sprzątać. Tyle ich pomysłowości. Jak coś jest w pracy w kilku sztukach to sobie jedną biorą, bo po co tyle, a im się przyda. Długo by opowiadać o tych naszych "braciach".
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-31, 16:59 5
PeterNORTH napisał/a:

w dupie byłeś i gównem jesteś.bez dowodów to ja mogę być czołowym europosłem politykiem z fejkowym kontem.

Niedopity jakiś jesteś ,czy ki c🤬j?🤣
Zgłoś
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-03-31, 17:08
Hexe78 napisał/a:

tu można wstawić dowolny kraj na tej planecie... tak jest wszędzie było i będzie... jak masz plecy to wszystko załatwisz a jak nie to zap🤬lasz za psie pieniądze w jakieś c🤬jowej pracy albo w gorszym wypadku jak jest wojna to gnijesz i giniesz w okopie

Racja
Zgłoś
kawior2007 2025-03-31, 17:25 1
Y3bacYeroslawaiputlera napisał/a:

Tu można wstawić Ruskich tak samo jak Ukraińców

I niedługo w Polsce
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-03-31, 18:04 5

To ruski film kolportowany wszędzie w runecie jeszcze z początków wojny.
A film jak napisałeś,idealny dla obydwu stron.
Sołowiowa syn to gejoza mieszkający w Londynie,fotomodel pedalski.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-31, 18:10 3
PeterNORTH napisał/a:

Światowe ludzie...
Ja tam większość roku siedzę w piwnicy na prowincji... 🤔
Zgłoś
wojtekpwse 2025-03-31, 18:10 3
Jeden r🤬a a drugiemu ucinają jajca na żywca.
Zgłoś
Serenus 2025-03-31, 18:11 1

Każdy naród można tu wstawić.

podpis użytkownika

Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.
Zgłoś
Tofik55 2025-03-31, 18:17 5
żydlenskiemu bęą stawiać pomiki za utylizację setek tysięcy banderowców XD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie