Film społeczny o charakterze antywojennym, opowiadający o mobilizacji na Ukrainie.
Napisy niestety w języku wschodnim xD
elim
2025-03-31, 16:32
Ruska propaganda, tak samo szkodliwa, a może i bardziej niż ukraińska. Kacapy robią takie filmiki żeby zdemobilizować Ukraińców żeby mogli łatwiej podbić ich kraj.
Masz ochotę to się k🤬a strzelaj...
Nie propaganda, tylko prawda. Albo robimy powszechną mobilizację i nie ma wyjątków, albo kładziemy na wszystko lachę. Bez powszechnej mobilizacji, tylko wyłapywaniu biednych, głupich to nie wojna obronna, tylko eksterminacja ludzi, którzy i tak do tej pory byli wykorzystywani na każdy możliwy sposób. Widząc w Warszawie beztroski lud krainy U obrzydzenie bierze do tego narodu. Nic ich nie obchodzi ich kraj, a cały świat ma im pomagać i sponsorować. Coś tu nie halo.
janusz_biznesu napisał/a:
Tak jest, było i będzie.Na całym świecie...Jestem większość roku na Teneryfie.Zajebiście się tutaj bawią lub urządzają i Ukry i Ruscy....
w dupie byłeś i gównem jesteś.bez dowodów to ja mogę być czołowym europosłem politykiem z fejkowym kontem.
i też jestem większość roku na Malediwach.Teneryfa to szajs dla biedaków.
Dlatego dzielne gieroje składają w Polsce wnioski o azyl aby sp🤬olić z maszynki do mięsa, której Zełeński już nie ma czym karmić.
Wtedy wchodzimy my cali na biało-żóło-czerwono-niebiesko i robimy z ruskimi to co zapowiadał Szymek Hołownia
zastanawiam się jaki jest cel tego nagrania, oprócz przepalonych bezsensownie pieniędzy? wszyscy wiedzą, że tak się dzieje i nic się nie zmieni, a z pewnością nie dzięki temu filmikowi.
To jest po prostu tępy naród pochłonięty nacjonalizmem. Mają ograniczone myślenie i mentalność Kalego. Kacapy. Nie są zdolni do samodzielnego analitycznego myślenia. Działają tylko na polecenia, rozkazy i tępą propagandę. Błazen wybrany na prezydenta powie - idź zabij dziecko, to oni to zrobią. W Polsce w pracy nic ich nie obchodzi. Robią tyle, co im palcem pokazać i nie szanują mienia pracodawcy. Nie utożsamiają się z firmą organizacją. U teściowej w szpitalu staruszce do dupy napchały wacików, żeby nie trzeba było sprzątać. Tyle ich pomysłowości. Jak coś jest w pracy w kilku sztukach to sobie jedną biorą, bo po co tyle, a im się przyda. Długo by opowiadać o tych naszych "braciach".
PeterNORTH napisał/a:
w dupie byłeś i gównem jesteś.bez dowodów to ja mogę być czołowym europosłem politykiem z fejkowym kontem.
Niedopity jakiś jesteś ,czy ki c🤬j?🤣
Hexe78 napisał/a:
tu można wstawić dowolny kraj na tej planecie... tak jest wszędzie było i będzie... jak masz plecy to wszystko załatwisz a jak nie to zap🤬lasz za psie pieniądze w jakieś c🤬jowej pracy albo w gorszym wypadku jak jest wojna to gnijesz i giniesz w okopie
Racja
Y3bacYeroslawaiputlera napisał/a:
Tu można wstawić Ruskich tak samo jak Ukraińców
I niedługo w Polsce
To ruski film kolportowany wszędzie w runecie jeszcze z początków wojny.
A film jak napisałeś,idealny dla obydwu stron.
Sołowiowa syn to gejoza mieszkający w Londynie,fotomodel pedalski.
PeterNORTH napisał/a:
Światowe ludzie...
Ja tam większość roku siedzę w piwnicy na prowincji... 🤔
Jeden r🤬a a drugiemu ucinają jajca na żywca.
Każdy naród można tu wstawić.
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.
żydlenskiemu bęą stawiać pomiki za utylizację setek tysięcy banderowców XD