👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ifheowna napisał/a:
Tak to jest jak cię ojciec za dzieciaka zostawi.
Ty jesteś nadal parą ze swoim?
Zwierzę do odj🤬ia. Nie mogę tego zrozumieć.
I niech takiego złapią kosmici, to pomyślą że ludzie są tacy. Wstyd na całą galaktykę!
Za c🤬ja nie uwierzę, że któryś z rodziców darzyl to coś jakimś uczuciem. Jakimkolwiek.
Oj tam, co się przejmujecie. Za rok przestanie się identyfikować jako prosiak czy nie wiem co on tam za zwierzę udaje , zacznie się panika że zmian nie da się już cofnąć i strzeli samobója jak 99% takich dziwnych ludzi

Insaner napisał/a:
Oj tam, co się przejmujecie. Za rok przestanie się identyfikować jako prosiak czy nie wiem co on tam za zwierzę udaje , zacznie się panika że zmian nie da się już cofnąć i strzeli samobója jak 99% takich dziwnych ludzi
Typ się się tak odp🤬lił dobrych parę lat temu, by jak najbardziej przypominać kosmitę i być przez to sławnym. W sumie to jest sławny ale raczej dlatego, że przypomina chorego psychicznie pojeba.
To gówno uwłacza każdemu kosmicie.
Black alien. Gościu musi mieć kompleksy. Jakby się taki urodził to by płakał a tu typek na własne życzenie robi z siebie kalekę. W głowie to już jest marmolada. Jeszcze trochę i stwierdzi, że musi się przenieść na inny wymiar i zakończy żywot na ziemi skacząc albo się powiesi j🤬y.
Ludzie niby najinteligentniejszy na tej planecie gatunek ,a jednak za razem najgłupszy
To chyba theblackalien project czy jakoś tak, generalnie chłop się chce przerobić na kosmitę, usunął sobie nos, uszy i trzy palce u dloni
Ciekawe jak lewackie K🤬y będą usprawiedliwiać takiego z🤬ba
w końcu żyjemy w świecie wszechobecnej "wolności"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie