Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
DiesIrae 2013-06-04, 18:09
Tak się ich przyjmuje

podpis użytkownika

You must die I alone am best
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 18:21 4
@up

zgiń razem z tymi szmatami z filmiku.

Co do świadków jehowy, jeszcze kiedyś będziecie trzymali kciuki, że to tylko jehowe do drzwi pukaja, albo na ulicy się do ciebie zbliżają... bez okrzyku allah (c🤬j) akbar (jasne).

ps. nie srajcie z tym allah akbarem, bo to znaczy "allah jest najwyzszy", sami liżecie dupe ko🤬om, nadużywając tych słów. Powinny być zakazane, rózgą karane.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 19:00
od lat nie było u mnie jehowych
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 19:26 1
a tak na serio to grzecznie mówisz im dzieńdobry c🤬lu spedalony
Zgłoś
GhostScarface 2013-06-04, 21:24
Piana za Montane a szczoch za kocią wiare,.

podpis użytkownika

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 21:36
@XtravaganZa fejk jak sk🤬ysyn, tak Strażnica nie wygląda
Zgłoś
Drobny 2013-06-04, 21:39
Sceneria jak w GTA:VC
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 21:52 1
zasznurowane_usta napisał/a:

Musielibyście poznać tych ludzi. Są kulturalni i mądrzy. Brak wulgarności, nachalności.

Znam osobiście 5 osób, które są świadkami jehowy i mam już o nich wyrobione zdanie(negatywne) tylko jeden koleś jest spoko nie jest aspołeczny jak reszta, można z nim pogadać, napić się, z tym, że on nie chodzi po mieszkaniach i nie chodzi na spotkania, jest świadkiem tylko dlatego ponieważ jego rodzice nimi są.
Co do wulgarności temu normalnemu zdarza się czasami przekląć itd
Co do kulturalności i "mądrości" ja p🤬le załamka oprócz tego jednego który trzyma poziom i w nauce i zachowaniu wobec innych, to reszta masakra poza samym sobą nie lubią nikogo Oceny załamka, jeden koleś zachowanie w liceum wobec nauczycieli na poziomie patologicznego gimnazjum. Wszystkich nienawidzą. A z nachalnością doj🤬eś do pieca najwyraźniej nigdy żadnego nie spotkałeś/żaden nie zapukał do twoich drzwi

Cytat:

Nie oskubują ludzi z pieniędzy

A kto wg ciebie oprócz rządu i złodziei oskubuje ludzi z pieniędzy, kościół?

Cytat:

nie uważają członków tej wiary za ciemnotę w . przeciwieństwie do szanownego kościoła i j🤬ych księży

ja p🤬le. ogólnie nie zrozumiałem o co ci chodzi w tym zdaniu... chyba sam jesteś członkiem sekty świadków jehowy. -.-

Cytat:

Nie ma przypadków jeżdżenia po pijaki i powodowania wypadków, pedofilii itd. Tyle ode mnie

\
Przypadki chodzą po ludziach, a nie wiemy o nich ponieważ nie zostały udokumentowane I ogólnie większość to przypadki ustawione.
Zawsze są jakieś przypadki ty nie powinieneś mówić, że wszyscy księża są pedofilami, a ja nie powinienem oceniać wszystkich świadków jehowy negatywnie na podstawie paru osób.
Natomiast obrazek dotyczy tego jak jehowcy łażą po mieszkaniach (i uwierz mi są nachalni ) a ty zacząłeś pisać jacy to mili ludzie -.-
Zgłoś
voloito 2013-06-04, 22:33 1
^
Od kiedy jehowi to sekta ^.-...
Macie takie male mozdzki, gowno o nich wiecie a tworzycie historie na ich temat, ze az zal mi tego czytać.
Nie przyjmujecie ich do domu z tego powodu ze zagna wasza marna zaklamana religie na kazdym kroku.

Nie nie jestem jehowym.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-04, 22:52
Walicie smuty że pieką suty. Religia oparta na biblii tak jak większość religii gdzie nie należy mordować wszystkich w około więc nie ma co się spinać. Chcecie sobie ich bronić atakować to wasza sprawa ale chyba nie od tego jest to forum tylko ewentualnie od tego żeby się z nich pośmiać (jak i z każdej innej religii która nie wadzi ludziom). Jak ktoś uważa że wadzi to za dużo się nasłuchał propagandy kościoła który przecież ma monopol na religię w Polsce i generuje bardzo uroczy obraz konkurencji.

Nap🤬lać możecie na sz🤬ych bo gnój robią na świecie.

Za gifa piwko
Zgłoś
daf098 2013-06-04, 22:55
@Samudaripen_Porajmos masz 74 lata więc masz prawo bzdury opowiadać
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-05, 1:14 1
Wole jehowcow od katolikow jak juz mam byc szczery. Ogolnie o wiele zdrowsza moralnie organizacja niz watykan.
O czym wiekszosc zapomina, jest fakt, iz wedlug tego co tam sobie ubzdurali jehowi zydzi sa zj🤬i krotko mowiac, nie bede wchodzil w szczegoly. Z tego powodu sa szalenie wrecz niepopularni. Dopowiedzcie sobie reszte.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-05, 19:23
Rottensparrow, stalowyszczur, voloito,
Jehowiec DETECTED sk🤬ysyny.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-05, 20:13
@up
a c🤬ja, pomyliłeś się pedale. To ja byłem wychowany na jehowego.

Co prawda kompletnie się odciąłem od WSZYSTKICH k🤬a religii... to nie zmienia to faktu że masz kompletnie zj🤬ą intuicję. Jestem pewny, że na twoim miejscu bym MNIE wykrył
Zgłoś
zasznurowane_usta 2013-06-05, 20:27 1
Samudaripen_Porajmos napisał/a:

Znam osobiście 5 osób, które są świadkami jehowy i mam już o nich wyrobione zdanie(negatywne) tylko jeden koleś jest spoko nie jest aspołeczny jak reszta, można z nim pogadać, napić się, z tym, że on nie chodzi po mieszkaniach i nie chodzi na spotkania, jest świadkiem tylko dlatego ponieważ jego rodzice nimi są.
Co do wulgarności temu normalnemu zdarza się czasami przekląć itd
Co do kulturalności i "mądrości" ja p🤬le załamka oprócz tego jednego który trzyma poziom i w nauce i zachowaniu wobec innych, to reszta masakra poza samym sobą nie lubią nikogo Oceny załamka, jeden koleś zachowanie w liceum wobec nauczycieli na poziomie patologicznego gimnazjum. Wszystkich nienawidzą. A z nachalnością doj🤬eś do pieca najwyraźniej nigdy żadnego nie spotkałeś/żaden nie zapukał do twoich drzwi

A kto wg ciebie oprócz rządu i złodziei oskubuje ludzi z pieniędzy, kościół?

ja p🤬le. ogólnie nie zrozumiałem o co ci chodzi w tym zdaniu... chyba sam jesteś członkiem sekty świadków jehowy. -.-

\
Przypadki chodzą po ludziach, a nie wiemy o nich ponieważ nie zostały udokumentowane I ogólnie większość to przypadki ustawione.
Zawsze są jakieś przypadki ty nie powinieneś mówić, że wszyscy księża są pedofilami, a ja nie powinienem oceniać wszystkich świadków jehowy negatywnie na podstawie paru osób.
Natomiast obrazek dotyczy tego jak jehowcy łażą po mieszkaniach (i uwierz mi są nachalni ) a ty zacząłeś pisać jacy to mili ludzie -.-

Mylisz się mój drogi i to grubo. Jednostek to sobie możesz szukać. Powodzenia. Mówiłem akurat tutaj o osobach dorosłych (nie nie po 8nastce jak Ty) a nie o młodzikach. Osobiście zostałem wychowany na jednego z nich a jednak tak jak jeden pan tutaj odciąłem się. Wierzę w Boga ale nie ufam żadnej religii. Po prostu. Poznałem wiele osób stamtąd i uwierz mi na słowo że są naprawdę dobrymi ludźmi. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć filozofie. Jeśli chcesz się wypowiadać na ich temat to najpierw zagłęb się w temat a później dokonuj idiotycznych porównań i udzielaj się w jakiejkolwiek kwestii. Nachalni ? Wystarczy kulturalnie odmówić. Coś w stylu "nie dziękuję, nie jestem zainteresowany i raczej nie będę a jeśli coś się zmieni to sam się odezwę" i po kłopocie. Ale jak mógłbyś wpaść na taki pomysł skoro pewnie chowasz się pod pierzyną słysząc pukanie do drzwi. Pozdrawiam hipokrytę i radzę poszerzyć swój horyzont
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie