Niektóre k0biety, w związku z niedawnymi strajkami, postanowiły pokazać swoje prawdziwe
oblicze. Naturalne piękno, wy mizogistyczne prawackie świnie.
Co się zobaczyło, już się nie odzobaczy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gówno mnie jej włochaty protest obchodzi, jak dla mnie może mieć łonowce do kolan...
Myślę, że już wszyscy wiemy ile pop🤬lonych degeneratów tam w tych strajkach jest i jak sprawnie przerobili go na swoją krucjatę.
Pewnie ma ładne obrośnięte jajca szkoda że przez gacie nie widać tfu
instagram.com/kayaszu/?hl=pl o k🤬a,ale obrzydliwy pojebaba
konto usunięte
2020-11-13, 12:52
Noside napisał/a:
Myślę, że już wszyscy wiemy ile pop🤬lonych degeneratów tam w tych strajkach jest i jak sprawnie przerobili go na swoją krucjatę.
Nie zesrajcie się, laska se na kontrowersji hajs robi a wy się podniecacie jak banda stulejarzy
Do tego robicie jej takim udostępnianiem darmową promocję
konto usunięte
2020-11-13, 12:53
Jej c🤬a jest wściekła bo NIKT jej nie odwiedza.
konto usunięte
2020-11-13, 12:55
jej c🤬a jej sprawa, puki nie wejdzie mój tam k🤬s i nie zr🤬a jej jak szmaty
konto usunięte
2020-11-13, 12:59
Niezwyciężony napisał/a:
Nie zesrajcie się, laska se na kontrowersji hajs robi a wy się podniecacie jak banda stulejarzy
Prawie 4k miesięcznie za bycie z🤬bem... A mi jakoś nikt nie chce płacić
w czym problem? ze nie chce sie jej golic kapy?
co mnie jej cipsko obchodzi niech nie goli i nie myje..
swoja droga gdybym nie przeczytal ze to baba pomyslalbym ze to narodowiec zgubil spodnie
Niezwyciężony napisał/a:
Nikt się tą raszplą nie podnieca. A że k🤬y robią hajs na cipie to też nie od dziś wiadomo, taki niby zawód. A banda kurewek Sorosa z pod pioruna inna nie jest.
Pop🤬liło. Niech se robi co chce. Co to kogo...
Niezwyciężony napisał/a:
Do tego robicie jej takim udostępnianiem darmową promocję
Sam się nie zesraj. Na onlyfansach robią więcej.
po co? po co to tutaj? to jest sadystyczne? nawet te kudły się na to nie łapią...
@up: To jest po prostu obleśne i zj🤬e jak baby z chooyem lub fekalia na hardzie, tu ta sama typiara:
Zaniedbane brzydkie baby wywołują u mnie wstręt i postanowiłem u innych wywołać podobny odruch wymiotny, handluj z tym.