Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jej c🤬a, jej sprawa
pytolsky • 2020-11-13, 12:35
Niektóre k0biety, w związku z niedawnymi strajkami, postanowiły pokazać swoje prawdziwe oblicze. Naturalne piękno, wy mizogistyczne prawackie świnie.

Co się zobaczyło, już się nie odzobaczy.
Zgłoś
Halman 2020-11-13, 12:38 14
gówno mnie jej włochaty protest obchodzi, jak dla mnie może mieć łonowce do kolan...
Zgłoś
Noside 2020-11-13, 12:39 73
Myślę, że już wszyscy wiemy ile pop🤬lonych degeneratów tam w tych strajkach jest i jak sprawnie przerobili go na swoją krucjatę.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Gienek86 2020-11-13, 12:39 5
Pewnie ma ładne obrośnięte jajca szkoda że przez gacie nie widać tfu

podpis użytkownika

nic nie widziałem nic nie słyszałem
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2020-11-13, 12:51 7
instagram.com/kayaszu/?hl=pl o k🤬a,ale obrzydliwy pojebaba
Zgłoś
N................y 2020-11-13, 12:52 28
Noside napisał/a:

Myślę, że już wszyscy wiemy ile pop🤬lonych degeneratów tam w tych strajkach jest i jak sprawnie przerobili go na swoją krucjatę.

Nie zesrajcie się, laska se na kontrowersji hajs robi a wy się podniecacie jak banda stulejarzy

Do tego robicie jej takim udostępnianiem darmową promocję
Zgłoś
S................r 2020-11-13, 12:53 13
Jej c🤬a jest wściekła bo NIKT jej nie odwiedza.
Zgłoś
A................r 2020-11-13, 12:55 1
jej c🤬a jej sprawa, puki nie wejdzie mój tam k🤬s i nie zr🤬a jej jak szmaty
Zgłoś
C................s 2020-11-13, 12:59 9
Niezwyciężony napisał/a:

Nie zesrajcie się, laska se na kontrowersji hajs robi a wy się podniecacie jak banda stulejarzy

Prawie 4k miesięcznie za bycie zjebem... A mi jakoś nikt nie chce płacić
Zgłoś
swampman 2020-11-13, 13:00 10
w czym problem? ze nie chce sie jej golic kapy?
co mnie jej cipsko obchodzi niech nie goli i nie myje..

swoja droga gdybym nie przeczytal ze to baba pomyslalbym ze to narodowiec zgubil spodnie
Zgłoś
janlew 2020-11-13, 13:17 9
Niezwyciężony napisał/a:

Nikt się tą raszplą nie podnieca. A że k🤬y robią hajs na cipie to też nie od dziś wiadomo, taki niby zawód. A banda kurewek Sorosa z pod pioruna inna nie jest.
Zgłoś
Payan 2020-11-13, 13:34 1
Pop🤬liło. Niech se robi co chce. Co to kogo...
Zgłoś
Noside 2020-11-13, 13:48 1
Niezwyciężony napisał/a:

Do tego robicie jej takim udostępnianiem darmową promocję

Sam się nie zesraj. Na onlyfansach robią więcej.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
nebelwerfer 2020-11-13, 13:54 1
po co? po co to tutaj? to jest sadystyczne? nawet te kudły się na to nie łapią...
Zgłoś
pytolsky 2020-11-13, 14:47 13
@up: To jest po prostu obleśne i zj🤬e jak baby z chooyem lub fekalia na hardzie, tu ta sama typiara:

Zaniedbane brzydkie baby wywołują u mnie wstręt i postanowiłem u innych wywołać podobny odruch wymiotny, handluj z tym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie