Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Niebezpiecznik 2015-01-08, 18:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TheExitest 2015-01-08, 18:54 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Unhumand 2015-01-08, 19:10
Byłby ktoś tak miły i wrzucił filmiki ze skórowania krowy oraz wieprzka? Pamiętam, że dość niedawno pojawiły się takie dwa tematy, ale zapomniałem obejrzeć o prosiaczku, a teraz nie mogę znaleźć. A ten filmik również zajebisty. Piwko
Zgłoś
Morthaliar 2015-01-08, 19:20
Facet biega boso wokół tego jelenia o.O
Zgłoś
Niebezpiecznik 2015-01-08, 19:25
No niestety ale masażem nie jestem żeby na co dzień legalnie skórować bydło poza tym teraz to już maszynowo to robią a od kiedy jesteśmy w naszej kochanej? UE to nie wolno zabijać ani tym bardziej oprawiać bydła w domu no chyba że przyjedzie weterynarz i sanepid podbiją pieczątki itd... a kosztuje to tyle co ta krowa i poza tym kolczyki...
Także bardziej opłaca się robić to po cichu a staje się to coraz popularniejsze bez kolczyków bez świadków a za taki ''proceder'' można nawet iść siedzieć więc w takim oto kraju żyjemy, powiem więcej
Nie o taką Polskie walczyłem!
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-08, 19:50
Just like that... mmmkay? Cholerni amerykanie z ich murzyńskim powtarzaniem fraz. Numsayn? Numsayn?
Zgłoś
TheExitest 2015-01-08, 20:38
Niebezpiecznik napisał/a:

No niestety ale masażem nie jestem żeby na co dzień legalnie skórować bydło poza tym teraz to już maszynowo to robią a od kiedy jesteśmy w naszej kochanej? UE to nie wolno zabijać ani tym bardziej oprawiać bydła w domu no chyba że przyjedzie weterynarz i sanepid podbiją pieczątki itd... a kosztuje to tyle co ta krowa i poza tym kolczyki...
Także bardziej opłaca się robić to po cichu a staje się to coraz popularniejsze bez kolczyków bez świadków a za taki ''proceder'' można nawet iść siedzieć więc w takim oto kraju żyjemy, powiem więcej
Nie o taką Polskie walczyłem!

no tak, ma 19 lat i wałczył o Polskę. Przecież to ma sens..
Zgłoś
MauełuszTe 2015-01-08, 22:26
Wiele bym dał za dobrze przyrządzony kawał takiego mięsiwa.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-08, 23:02
Cytat:

Jak na nieszczęście nikomu nic sie nie stało :/

Jeleń byłby innego zdania
Zgłoś
Niebezpiecznik 2015-01-08, 23:41
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-08, 23:56
Zgłoś
Igorekpl 2015-01-09, 0:41
Zgłoś
TheExitest 2015-01-09, 7:44
Zgłoś
CiociaSmiglo 2015-01-09, 15:47
Dzika jadłam, było to najsmaczniejsze mięso jakie kiedykolwiek spróbowałam. Jelonka kiedyś też muszę spróbować. Zrobiłam się głodna
Zgłoś
specodhec341 2015-01-09, 15:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem