Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jelonek
TheExitest • 2015-01-06, 15:04
Witajcie sadole, był filmik z aligatorem który sam chciałem wstawić... ale czas na jelonka. Ładnie przygotowany filmik, jest nawet krew co może niektórym się spodobać. Zapraszam do oglądania.

Jak na nieszczęście nikomu nic sie nie stało :/
Zgłoś
Avatar
Niebezpiecznik 2015-01-08, 18:46 1
Amator, każdy kto kiedykolwiek oprawiał coś co waży więcej niż 50 kilo puka się w głowę...
Jeszcze nie widziałem tak sp🤬olonej roboty.
Zgłoś
Avatar
TheExitest 2015-01-08, 18:54 4
^Up to zrób film instruktażowy pod tytułem " Jak nie sp🤬olić roboty. Czyli oskórować zwierzę +50KG" z chęcią zobacze w jakości co najmniej hd a najlepiej w 4k. Pozdrawiam.
Zgłoś
Avatar
Unhumand 2015-01-08, 19:10
Byłby ktoś tak miły i wrzucił filmiki ze skórowania krowy oraz wieprzka? Pamiętam, że dość niedawno pojawiły się takie dwa tematy, ale zapomniałem obejrzeć o prosiaczku, a teraz nie mogę znaleźć. A ten filmik również zajebisty. Piwko
Zgłoś
Avatar
Morthaliar 2015-01-08, 19:20
Facet biega boso wokół tego jelenia o.O
Zgłoś
Avatar
Niebezpiecznik 2015-01-08, 19:25
No niestety ale masażem nie jestem żeby na co dzień legalnie skórować bydło poza tym teraz to już maszynowo to robią a od kiedy jesteśmy w naszej kochanej? UE to nie wolno zabijać ani tym bardziej oprawiać bydła w domu no chyba że przyjedzie weterynarz i sanepid podbiją pieczątki itd... a kosztuje to tyle co ta krowa i poza tym kolczyki...
Także bardziej opłaca się robić to po cichu a staje się to coraz popularniejsze bez kolczyków bez świadków a za taki ''proceder'' można nawet iść siedzieć więc w takim oto kraju żyjemy, powiem więcej
Nie o taką Polskie walczyłem!
Zgłoś
Avatar
z................0 2015-01-08, 19:50
Just like that... mmmkay? Cholerni amerykanie z ich murzyńskim powtarzaniem fraz. Numsayn? Numsayn?
Zgłoś
Avatar
TheExitest 2015-01-08, 20:38
Niebezpiecznik napisał/a:

No niestety ale masażem nie jestem żeby na co dzień legalnie skórować bydło poza tym teraz to już maszynowo to robią a od kiedy jesteśmy w naszej kochanej? UE to nie wolno zabijać ani tym bardziej oprawiać bydła w domu no chyba że przyjedzie weterynarz i sanepid podbiją pieczątki itd... a kosztuje to tyle co ta krowa i poza tym kolczyki...
Także bardziej opłaca się robić to po cichu a staje się to coraz popularniejsze bez kolczyków bez świadków a za taki ''proceder'' można nawet iść siedzieć więc w takim oto kraju żyjemy, powiem więcej
Nie o taką Polskie walczyłem!



no tak, ma 19 lat i wałczył o Polskę. Przecież to ma sens..
Zgłoś
Avatar
MauełuszTe 2015-01-08, 22:26
Wiele bym dał za dobrze przyrządzony kawał takiego mięsiwa.
Zgłoś
Avatar
C................5 2015-01-08, 23:02
Cytat:

Jak na nieszczęście nikomu nic sie nie stało :/


Jeleń byłby innego zdania
Zgłoś
Avatar
Niebezpiecznik 2015-01-08, 23:41
uniters, Racja zapomniałem dać cudzysłowu, powinienem był pamiętać że jak ktoś ma ból dupy to się do wszystkiego przyp🤬oli.
Zgłoś
Avatar
J................r 2015-01-08, 23:56
Psu nie daje sie surowego k🤬a c🤬ju
Zgłoś
Avatar
Igorekpl 2015-01-09, 0:41
Pomysł niby spoko ale ja z Ojcem zawsze najpierw patroszymy zwierzaka na miejscu a dopiero potem jak ze zwierzaka zleci krew go podwieszamy i patroszymy, w ten sposób nie musisz się zastanawiać gdzie wyj🤬 flaki bo zostają w lesie dla zwierzyny.
Zgłoś
Avatar
TheExitest 2015-01-09, 7:44
Igorekpl napisał/a:

Pomysł niby spoko ale ja z Ojcem zawsze najpierw patroszymy zwierzaka na miejscu a dopiero potem jak ze zwierzaka zleci krew go podwieszamy i patroszymy, w ten sposób nie musisz się zastanawiać gdzie wyj🤬 flaki bo zostają w lesie dla zwierzyny.


to co wy za zwierzęta tam macie że 2x musicie je patroszyć o.O
Zgłoś
Avatar
CiociaSmiglo 2015-01-09, 15:47
Dzika jadłam, było to najsmaczniejsze mięso jakie kiedykolwiek spróbowałam. Jelonka kiedyś też muszę spróbować. Zrobiłam się głodna
Zgłoś
Avatar
specodhec341 2015-01-09, 15:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie