OSTRZEGAM: Filmik nie zawiera sadyzmu!!!
Filmik ukazujący walkę wspaniałego aktora z rakiem krtani.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten pan najlepiej to umie gać Jerzego Stuhra, tak jak większość naszych aktorów. Rzadko bywa abym się zastanawiał co to za aktor gra daną postać od razu wiadomo że jest to Olbrychski czy powiedzmy Globisz. żadnego zaskoczenia, a durna telewizja wciska te swoje głupoty o ich wielkości i talencie. Dla porównania polecam prześledzić role pana Johnego Deepa, w Las Vegas parano mało kto zauważył że to właśnie on. "...a polski aktor pustka, nic...".
konto usunięte
2012-02-02, 11:16
Powodzenia Panie Stuhr!
jeremyirony napisał/a:
Jezus Maria, to material z TVNu! Jaroslaw Zawsze Dziewica was za to nie zbawi!
Elokwencja twojego humoru sugeruje że nabyłeś ją podczas konwersacji z elitą żulerska na ławce w parku bądź w zaprzyjaźnionej melinie. Chyba że obrażasz kogoś bo chciałeś poczuć się kimś lepszym i zapomnieć o swojej szarej rzeczywistości czyli pracy za grosze, brzydkiej kobiety jeśli w ogóle.
konto usunięte
2012-02-02, 12:29
@up
wyluzuj się, to tylko internet.
konto usunięte
2012-02-02, 13:18
Bardzo fajny wywiad, warty aby zobaczyć go w całości.
Dawno go nie widziałem i na początku się bardzo zdziwiłem. Widać że choroba go bardzo zmieniła.. Szkoda chłopa bo tak naprawdę to jedna z legend polskiego kina!
Ryba!
Piwo! za te wszystkie filmy na których dzięki niemu się morda cieszył

)
konto usunięte
2012-02-02, 15:53
ech tam panie Jurku, hurra i do przodu, będzie dobrze.
Masz być jak Tommy Lee Jones w ściganym !
konto usunięte
2012-02-02, 22:10
Dziadek mój powiadał jak pewnego dnia do jego warsztatu samochodowego "zajechała" grupka młodziaków. Mieli problem z chłodnicą, było późno chcieli się przekimać wiec rozbili namiot na podwórku. Nawet nie podejrzewał że o jednym z nich jeszcze usłyszy.
Zdrowia życzę panie Stuhr
Człowiek legenda, liczne cytaty można by przytoczyć, które w innym wykonaniu nie zrobiłyby wrażenia człowiek ten jednak sprawił iz przeszły do historii..
decode21 napisał/a:
Elokwencja twojego humoru sugeruje że nabyłeś ją podczas konwersacji z elitą żulerska na ławce w parku bądź w zaprzyjaźnionej melinie. Chyba że obrażasz kogoś bo chciałeś poczuć się kimś lepszym i zapomnieć o swojej szarej rzeczywistości czyli pracy za grosze, brzydkiej kobiety jeśli w ogóle.
Cos ci nie poszlo
Pocwicz jeszcze na dzieciach z przedszkola, kiedys na pewno ci wyjdzie.
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Jedynym lepszym aktorem od Jurka jest Nasz Donald , Reszta to namiastka aktorów .