to macie zła nadzieję... Dziś w nocy obalili i podpalili pomnik konfederata Alberta Pike
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:08
🔥
Mistrz parkour
- teraz popularne
to macie zła nadzieję... Dziś w nocy obalili i podpalili pomnik konfederata Alberta Pike
Chciałbym przeczytać w wiadomościach, że jakiś przywódca publicznie stwierdzi, że ma w dupie tę rozwydrzoną hołotę i rozkaże przejechać się po nich policyjnym walcem gazu, pałek, armatek wodnych i gumowych , aj ka będzie to konieczne to i ołowianych kul. Za klękanie funkcjonariuszy wszczynanie postępowania.
koronawirus i te "protesty" murzyńskie pokazały siłę Ameryki - to kolos na glinianych nogach...
Zigrin napisał/a:
No i wtedy media podniosą taki krzyk że nawet polska policja będzie klękać na kolana a bojówki TVN będą ci sprawdzać czy masz zdarte kolana.
Dlatego w dzisiejszych czasach trzeba walczyć na inne sposoby niż odpowiadanie tym samym. To prowadzi tylko do eskalacji problemu. Nie wiem jakich ale ja nie jestem członkiem think-tanku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie