Ajax Amsterdam, który obecnie swoją grą nie powala, nie słychać o nim w europejskich pucharach, potrafił zaskoczyć fajną inicjatywą. W grudniu ubiegłego roku umożliwili młodemu fircykowi, tj swojemu 8 letniemu kibicowi treningi, oraz zagranie w oficjalnym meczu pierwszej drużyny, u boku największych gwiazd zespołu! Młody cierpi na zespół jelita drażliwego, i na codzień zajmuje sie leżeniem w szpitalu, więc taka akcja jest jak najbardziej na plus, a dla niego z pewnością była nie lada przeżyciem. No bo który z was za dzieciaka nie chciał wystąpić w meczu swojej ulubionej drużyny?
Z resztą, ten poziom kibicowania w holandii jest jakiś taki, przyjazny, to już któraś z kolei akcja w niedawnym czasie, że wszyscy się organizują dla jednego kibica.
źródło: nie mogę wkleić, nie mam 20 postów : o
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-23, 0:37
@up, poczytaj troche, maly dlugo nie pociagnie, a mecz widzialem na zywo, i nie wiem jak to dziala ale jakos kazdy do okola mnie beczal.
breaking news; na ostatnim wygranym meczu ajaxu, młody tak się podjarał, że zesrał się ze skutkiem natychmiastowej śmierci, 10 krzesełek na Amsterdam Arena do wymiany. RIP
konto usunięte
2014-03-23, 4:22
@Ostrovsky : "też mam zespół jelita drażliwego i jakoś nikt mi nic za darmo nie da."
Ale Ty żyjesz w Polsce.
Kibicem jest się na dobre i na złe. Ajaxowi należy się wielki szacunek, za tego typu akcje. Poza tym jest to klub z bogatą historią, który słynie w Europie z jednej z najlepszych szkółek piłkarskich. Ostatnimi laty Ajax wypuścił w Europę takie gwiazdy jak: Klaas Jan Huntelaar, Wesley Sneijder, Nigel De Jong, Van der Vaart itd.
konto usunięte
2014-03-23, 13:52
@up
Zapomniałeś o Suarezie, van der Wiel'u, Vermaelenie, Vertonghenie i Eriksenie. Gdyby nie polityka prezesa i reszty zarządu, to spokojnie Ajax grałby w półfinałach LM. Wytrenować >wsadzić do 1 składu > wypromować > sprzedać. Tak to w tej chwili u nich wygląda.
konto usunięte
2014-03-23, 16:15
konto usunięte
2014-03-23, 18:17
Za Ajax ZAWSZE piwo...
konto usunięte
2014-03-26, 0:31