Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
paragon0 2024-03-10, 19:03 1
majeńka napisał/a:

Znacie moje poglądy: pewne rzeczy są nie do wybaczenia!

Samiczy solipsyzm jest straszny
Zgłoś
majeńka 2024-03-10, 19:16
^ Wydaje mi się że akurat gapienie się na cycki to zwykle samczy a nie samiczy obyczaj.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Szrek_masochista 2024-03-10, 20:17
A co maja robic porostrzelac tych wszysgkich gwalcicieli? Wezcie sie zastanowcie co innego mialyby zrobic niz protestowac XD

podpis użytkownika

Z deszczu pod rynnę
Z mostu pod pociąg
Zgłoś
Belzedup666 2024-03-10, 20:52 1
Dz🤬ki trzaskowskiego
Zgłoś
MatiLodz 2024-03-10, 20:54 3
no i k🤬a u nas sie zaczelo to sp🤬olenie lewackie umyslowe..
Zgłoś
~Dostojny 2024-03-10, 21:00 1
majeńka napisał/a:

^ Wydaje mi się że akurat gapienie się na cycki to zwykle samczy a nie samiczy obyczaj.

Tu przykład sadistic.pl/t/588550

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Igorek95 2024-03-10, 21:01
Głupie rozpieszczone dzieci, wj🤬bym po 500 godzin prac społecznych rozpoczętych od czyszczenia pomnika Syrenki

podpis użytkownika

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
dr.lecter 2024-03-10, 21:08
Czy ta syrenka połamała ich prawa, że się na niej wyżyły?
Zgłoś
Antoni79 2024-03-10, 21:16
Siriuz napisał/a:

Dzieci "planeta płonie" Trzaskowskiego... pomyślcie tylko ile tego cholerstwa jest teraz w Warszawie skoro udało mu się wygrać tu wybory i znowu próbuje...

Bo wyborców trzeba umieć sobie wychować.
Zgłoś
pierdyl 2024-03-10, 23:25 1
baronturbina napisał/a:

Chłopaku idź lepiej na wschód do swoich czerwonych braci.

No tak, wasza sp🤬olona logika w pełnej krasie. Nie podoba ci się coś, co robi lewactwo - jesteś ruskim agentem... Ja p🤬le, nie mam słów na takich debili, jesteś kretynem. Na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że takich jak ty jest dużo więcej.
Zgłoś
smc 2024-03-10, 23:38
R🤬ałby je wszystkie...
Zgłoś
majeńka 2024-03-10, 23:49
motylekwbrzuchu napisał/a:

Tu przykład sadistic.pl/t/588550

Mógłbyś proszę wyjaśnić? Bo nie rozumiem. Czy chodzi ci o coś co ja powiedziałam, czy też odpowiadasz w ramach innego wątku pod tym postem?

Jeśli chodzi o mój wątek odpowiedzi, padło słowo "solipsyzm" które, jakkolwiek było mi znane, nie jest czymś co żadno z nas używa na co dzień. Może tu leży sedno nieporozumienia? Albo może odpowiadasz w płytszym kontekście albo w kontekście obok?

Bo autentycznie mam problemy z interpretacją.

(I taki meta komentarz: mamy tu odpowiednik dyskusji wykształciuchów po 5tym piwie. )

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-03-11, 0:48
Były trzy dziewice tzn. jedna została ostro wyj🤬a i zmarła gdzieś ostatnio warszafce. Teraz zostały te dwie tępe p🤬dy Ostatnie pokolenie.

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
Siriuz 2024-03-11, 10:01 2
pierdyl napisał/a:

No tak, wasza sp🤬olona logika w pełnej krasie. Nie podoba ci się coś, co robi lewactwo - jesteś ruskim agentem... Ja p🤬le, nie mam słów na takich debili, jesteś kretynem. Na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że takich jak ty jest dużo więcej.

Żeby być lewakiem trzeba mieć obniżony poziom rozumu. Często dzieci i młodzież przez to przechodzi, ale wejście w dojrzałość i samodzielność szybko leczy ten stan. Cytując klasyka: "Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość będzie sk🤬ysynem, ale kto na starość socjalistą pozostał, ten jest po prostu głupi".

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
minions 2024-03-11, 11:06
Jest sezon polowań na takie małpy?

podpis użytkownika

Lets Burn!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie