Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
paragon0 2024-03-10, 19:03 1
majeńka napisał/a:

Znacie moje poglądy: pewne rzeczy są nie do wybaczenia!

Samiczy solipsyzm jest straszny
Zgłoś
majeńka 2024-03-10, 19:16
^ Wydaje mi się że akurat gapienie się na cycki to zwykle samczy a nie samiczy obyczaj.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Szrek_masochista 2024-03-10, 20:17
A co maja robic porostrzelac tych wszysgkich gwalcicieli? Wezcie sie zastanowcie co innego mialyby zrobic niz protestowac XD
Zgłoś
Belzedup666 2024-03-10, 20:52 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MatiLodz 2024-03-10, 20:54 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-03-10, 21:00 1
majeńka napisał/a:

^ Wydaje mi się że akurat gapienie się na cycki to zwykle samczy a nie samiczy obyczaj.

Tu przykład sadol.pl/t/588550
Zgłoś
Igorek95 2024-03-10, 21:01
Zgłoś
dr.lecter 2024-03-10, 21:08
Czy ta syrenka połamała ich prawa, że się na niej wyżyły?
Zgłoś
Antoni79 2024-03-10, 21:16
Siriuz napisał/a:

Dzieci "planeta płonie" Trzaskowskiego... pomyślcie tylko ile tego cholerstwa jest teraz w Warszawie skoro udało mu się wygrać tu wybory i znowu próbuje...

Bo wyborców trzeba umieć sobie wychować.
Zgłoś
pierdyl 2024-03-10, 23:25 1
Zgłoś
smc 2024-03-10, 23:38
R🤬ałby je wszystkie...
Zgłoś
majeńka 2024-03-10, 23:49
motylekwbrzuchu napisał/a:

Tu przykład sadol.pl/t/588550

Mógłbyś proszę wyjaśnić? Bo nie rozumiem. Czy chodzi ci o coś co ja powiedziałam, czy też odpowiadasz w ramach innego wątku pod tym postem?

Jeśli chodzi o mój wątek odpowiedzi, padło słowo "solipsyzm" które, jakkolwiek było mi znane, nie jest czymś co żadno z nas używa na co dzień. Może tu leży sedno nieporozumienia? Albo może odpowiadasz w płytszym kontekście albo w kontekście obok?

Bo autentycznie mam problemy z interpretacją.

(I taki meta komentarz: mamy tu odpowiednik dyskusji wykształciuchów po 5tym piwie. )

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-03-11, 0:48
Zgłoś
Siriuz 2024-03-11, 10:01 2
Zgłoś
minions 2024-03-11, 11:06
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem