Znacie moje poglądy: pewne rzeczy są nie do wybaczenia!
Samiczy solipsyzm jest straszny
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.podpis użytkownika
Z deszczu pod rynnęZ mostu pod pociąg
^ Wydaje mi się że akurat gapienie się na cycki to zwykle samczy a nie samiczy obyczaj.
Tu przykład sadistic.pl/t/588550
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Dzieci "planeta płonie" Trzaskowskiego... pomyślcie tylko ile tego cholerstwa jest teraz w Warszawie skoro udało mu się wygrać tu wybory i znowu próbuje...
Bo wyborców trzeba umieć sobie wychować.
Chłopaku idź lepiej na wschód do swoich czerwonych braci.
No tak, wasza sp🤬olona logika w pełnej krasie. Nie podoba ci się coś, co robi lewactwo - jesteś ruskim agentem... Ja p🤬le, nie mam słów na takich debili, jesteś kretynem. Na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że takich jak ty jest dużo więcej.
Mógłbyś proszę wyjaśnić? Bo nie rozumiem. Czy chodzi ci o coś co ja powiedziałam, czy też odpowiadasz w ramach innego wątku pod tym postem?Tu przykład sadistic.pl/t/588550
Jeśli chodzi o mój wątek odpowiedzi, padło słowo "solipsyzm" które, jakkolwiek było mi znane, nie jest czymś co żadno z nas używa na co dzień. Może tu leży sedno nieporozumienia? Albo może odpowiadasz w płytszym kontekście albo w kontekście obok?
Bo autentycznie mam problemy z interpretacją.
(I taki meta komentarz: mamy tu odpowiednik dyskusji wykształciuchów po 5tym piwie.

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
No tak, wasza sp🤬olona logika w pełnej krasie. Nie podoba ci się coś, co robi lewactwo - jesteś ruskim agentem... Ja p🤬le, nie mam słów na takich debili, jesteś kretynem. Na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że takich jak ty jest dużo więcej.
Żeby być lewakiem trzeba mieć obniżony poziom rozumu. Często dzieci i młodzież przez to przechodzi, ale wejście w dojrzałość i samodzielność szybko leczy ten stan. Cytując klasyka: "Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość będzie sk🤬ysynem, ale kto na starość socjalistą pozostał, ten jest po prostu głupi".
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.