Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dobry wieczór, Sadistic to nie kącik zwierzeń i z takim problemem jak mam teraz, pewnie bliżej mi do kału typu „Dlaczego Ja?” i „Trudne sprawy”. Fakt, trzeźwy to ja nie jestem i moja sytuacja wygląda jeszcze bardziej żałośnie bo piłem do monitora. Starsza część elity Sadola zrozumie, na wirtualnych piwach mi nie zależy w tym przypadku a tym bardziej od ludzi mogących kupić sobie legalnie co najwyżej Frugo. O co chodzi?
Dziś rano moja dziewczyna zadzwoniła do mnie i powiedziała że ostatnia nasza noc była cudowna. - Było zajebiście ale bez przesady. Coś jest nie tak… Sobie pomyślałem. Pewnie będzie coś chciała.
Nie zapomnimy tej nocy do końca życia. – dodała. Czemu? – zapytałem. Bo jestem w ciąży matole!
Moja historia się urywa w tym momencie jak za chwilę mój film. Za błędy przepraszam. Obiecuję że wychowam go lub ja na prawdziwego Sadola lub Sadolkę! A jak będzie jakimś cudem rudy albo murzyn to wyjdę z nim na spacer i wrócę sam…
Kocham was i używajcie prezerwatyw bo było ryzyko była zabawa a ja teraz k🤬a będę bawić przez najbliższe parę lat. Tak, tak jestem żałosny...
Zgłoś
!Timon 2012-12-21, 2:43
Testy genetyczne droga zabawa kiedyś patrzyłem około tysiaka. Za ekstra 4 stówki czyli znaczy się razem 1400 robią je ze szczoteczki do zębów, wacika do uszu czy czegokolwiek skażonego materiałem genetycznym jednej osoby zatem testy można robić bez jakiegokolwiek informowania partnerki.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Lasarr 2012-12-21, 2:45
Udash napisał/a:

Lasarr, wydaje mi sie że w Polskim prawie tak, na test DNA potrzebana jest zgoda obojga, ale mamy k🤬a unie taaa, niech mi szwaby zrobia za pare ojro! Za 1939... k🤬a jak ja nie lubie niemców.

To c🤬je jak zwykle, ale masz dwa toasty odemnie i ziomkow (wlasnie skonczylismy posiedzenie z okazji konca swiata ) w najgorszym wypadku poprostu bedziesz zajebistym tata

podpis użytkownika

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-21, 10:48
Jesteśmy z Tobą Udash
Obyś wychował go na godnego popaprańca
Zgłoś
Da_Ace 2012-12-21, 12:50
No to pogratulować !! Rudego albo czarnego możesz podrzucić do najbliższej parafii tam sie nim zaopiekują
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-21, 13:18 2
Do kolegów wyżej znawców DNA, nie da sie potwierdzić ojcostwa, da sie tylko wykluczyć kto ojcem może nie być. Poza tym to w c🤬j drogie, nieopłaca się, jeszcze raz gratuluje i najlepszego!

PS: Sadol sadolem ale z tymi skrobankami w komentach to k🤬a przesadziliście.
Zgłoś