👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda tylko, że później takie parówy wspinają się na górę a jak pójdzie coś nie tak to ich rodziny biadolą gdzie się da o pomoc i żebrzą o kasę. Żenada gość.

Jak się bierze kasę od państwa to psim obowiązkiem jest gadać jak poproszą. To nie Kubica, czy piłkarz co robią za klubu, pojechał na wycieczkę za kasę z dotacji, to niech grzeczniej się szmata wypowiada

piwo dla himalaisty. A ta pseudodziennikareczka niech się walnie w łeb zanim coś powie.

Widać iż większość komentujących tutaj to pisowskie kur*y za przeproszeniem. Facet ma pasję realizuje marzenia, ucierpiał przy tym, a ta głupia pseudo dziennikarka jeszcze ma czelność pytać się jak się czuje. Poziom tej "telewizji" jest poniżej wszystkiego, tak jak obecna władza. Zapewne zaraz ktoś wjedzie na mnie że za czasów PO było lepiej to od razu odpowiem że też nie nie było dobrze.

Dannybow napisał/a:
Bo to jego pasja baranie. Masz jakąś pasję w życiu czy tylko siedzisz przed kompem i narzekasz i obrażasz innych za to, że coś robią ze swoją egzystencją?
robią z siebie bohaterów bo wleźli na górę hehe
elvis439 napisał/a:
Widać iż większość komentujących tutaj to pisowskie kur*y za przeproszeniem. Facet ma pasję realizuje marzenia, ucierpiał przy tym, a ta głupia pseudo dziennikarka jeszcze ma czelność pytać się jak się czuje. Poziom tej "telewizji" jest poniżej wszystkiego, tak jak obecna władza. Zapewne zaraz ktoś wjedzie na mnie że za czasów PO było lepiej to od razu odpowiem że też nie nie było dobrze.
Weź idź stąd

Mi się wydaje, że to było najodpowiedniejsze pytanie jakie ona mogła mu zadać. Skoro nie chciał rozmawiać to mógł po prostu nie podchodzić do tego telefonu czy przez co oni tam rozmawiają.
@elvis439 @Dannybow W dupie mam jego pasję i będę miał jego oraz jego pasję tak samo głęboko w dupie jak sobie jeszcze nogi połamie.
@elvis439 @Dannybow W dupie mam jego pasję i będę miał jego oraz jego pasję tak samo głęboko w dupie jak sobie jeszcze nogi połamie.

alexandrus napisał/a:
...a jakaś tępa dzida wypytuje go o głupoty. Ty zaś dostosowujesz swój poziom do podstawówki...
Przecież pytała, czy może z nim rozmawiać, nie musiał jak nie chciał. Ewidentnie był pod wpływem, a brak szacunku okazał przede wszystkim widzom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie