Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
Jest taka możliwość, żeby Rafał Fronia...
konto usunięte • 2018-02-10, 13:27
...zamienił z nami kila słów?

No jasne, że tak. Ja myślę, że z chęcią

...szczery do bólu
ukryta treść

Ciekawe, czy na gwarancje na gwarancje miałby tak samo wyj🤬e, jak na wywiad
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sutowendlin 2018-02-10, 17:36 13
Szkoda tylko, że później takie parówy wspinają się na górę a jak pójdzie coś nie tak to ich rodziny biadolą gdzie się da o pomoc i żebrzą o kasę. Żenada gość.
Zgłoś
event 2018-02-10, 17:43 33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-10, 17:45 30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BubaBuba 2018-02-10, 17:48 25
Jak się bierze kasę od państwa to psim obowiązkiem jest gadać jak poproszą. To nie Kubica, czy piłkarz co robią za klubu, pojechał na wycieczkę za kasę z dotacji, to niech grzeczniej się szmata wypowiada
Zgłoś
mygyry 2018-02-10, 18:22 11
Zgłoś
zonk 2018-02-10, 19:23 5
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-10, 19:34
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-10, 20:14
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-10, 20:28 2
piwo dla himalaisty. A ta pseudodziennikareczka niech się walnie w łeb zanim coś powie.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-10, 21:21
Zgłoś
elvis439 2018-02-10, 21:22
Widać iż większość komentujących tutaj to pisowskie kur*y za przeproszeniem. Facet ma pasję realizuje marzenia, ucierpiał przy tym, a ta głupia pseudo dziennikarka jeszcze ma czelność pytać się jak się czuje. Poziom tej "telewizji" jest poniżej wszystkiego, tak jak obecna władza. Zapewne zaraz ktoś wjedzie na mnie że za czasów PO było lepiej to od razu odpowiem że też nie nie było dobrze.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-10, 21:48 2
Dannybow napisał/a:

Bo to jego pasja baranie. Masz jakąś pasję w życiu czy tylko siedzisz przed kompem i narzekasz i obrażasz innych za to, że coś robią ze swoją egzystencją?

robią z siebie bohaterów bo wleźli na górę hehe

elvis439 napisał/a:

Widać iż większość komentujących tutaj to pisowskie kur*y za przeproszeniem. Facet ma pasję realizuje marzenia, ucierpiał przy tym, a ta głupia pseudo dziennikarka jeszcze ma czelność pytać się jak się czuje. Poziom tej "telewizji" jest poniżej wszystkiego, tak jak obecna władza. Zapewne zaraz ktoś wjedzie na mnie że za czasów PO było lepiej to od razu odpowiem że też nie nie było dobrze.

Weź idź stąd
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-11, 1:16 2
Mi się wydaje, że to było najodpowiedniejsze pytanie jakie ona mogła mu zadać. Skoro nie chciał rozmawiać to mógł po prostu nie podchodzić do tego telefonu czy przez co oni tam rozmawiają.

@elvis439 @Dannybow W dupie mam jego pasję i będę miał jego oraz jego pasję tak samo głęboko w dupie jak sobie jeszcze nogi połamie.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-11, 1:46
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-11, 1:50 5
alexandrus napisał/a:

...a jakaś tępa dzida wypytuje go o głupoty. Ty zaś dostosowujesz swój poziom do podstawówki...

Przecież pytała, czy może z nim rozmawiać, nie musiał jak nie chciał. Ewidentnie był pod wpływem, a brak szacunku okazał przede wszystkim widzom.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem