👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z tymi kółkami to chyba próbuje nam pokazać błędy gdzie twórcy się pomylili. Problem w tym że coś mu nie wyszło ale racja. Zrobione w ps. Tak jak te filmiki rosjanów co chodzą na ekstremalnych wysokościach, też fejk, zrobiony na greenscreenie gdzie są wycinani i wstawiani w film, jakby takie łączenie filmów. Np. ostatnim dowodem na to w ostatnim filmiku tego rodzaju był pies szczekający zaraz obok operatora gdzie operator stał z 30 m nad ziemią na konstrukcji jakiegoś budynku czy co to tam było

A ja wam powiem, że mało prawdopodobne że to fejki.
englishrussia.com/2012/08/06/video-selection-part-xiv/
Próbowałem dodać w sadistikowy sposób filmik, ale z tej strony - nie sposób.
a tak na poprawę humoru cycki!
englishrussia.com/2012/08/06/video-selection-part-xiv/
Próbowałem dodać w sadistikowy sposób filmik, ale z tej strony - nie sposób.
a tak na poprawę humoru cycki!

Druga "zakółkowana" fotka jest raczej prawdziwa. Załamania nie ma, bo nad jego głową jak się przyjrzysz zobaczysz wykuty łuk, który się kończy, a wraz z nim załamanie.
A w pierwszym zdjęciu nie wiem o co chodzi autorowi kółek
A w pierwszym zdjęciu nie wiem o co chodzi autorowi kółek

Na ostatnim zdjęciu gościu nie może spaść, bo jest przyklejony ptasim gównem.
Na sadisticu są już przynajmniej 2 filmy z udziałem tego gościa:
sadol.pl/rosyjski-zdobywca-mostow-vt112517,15.htm
sadol.pl/spacer-po-zurawiu-vt117968.htm
sadol.pl/rosyjski-zdobywca-mostow-vt112517,15.htm
sadol.pl/spacer-po-zurawiu-vt117968.htm
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie