👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te paskudne korwy drą tego wstrętnego ryja . Koleś poprostu lubi wszystko na świeżo jak japończyk , takie warunki.Korwy pewnie tłuste zgiąć się nie potrafią.
Halman napisał/a:
ty się blaszany drwalu nie wp🤬laj...
Nie denerwuj T3RMINATORA

T3RMINATOR napisał/a:
Nie każdy tutaj jest Tobą.
Dzieci spokojnie! Nie możemy stworzyć strony gdzie każdy cos wrzuca bez zbędnej nienawiści? Może poza salierim1600 i zoofilem pronciochem.
baronturbina napisał/a:
Wspaniała pamiątka z wakacji. Potem przy wigilii na projektor i wspominać miniony rok w zadumie.
ojajebie
chałupy łelkamtu
Przynajmniej dostarczył sobie białka
@petru23
A dziękuję ci bardzo
@petru23
A dziękuję ci bardzo

Nie wiem po co taką reakcje mają pewnie same też od swoich chłopaków czy innych połykają
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie