i jak tu nie wierzyć władzy obserwując rzeczywistość? Naród to może i jest solidarny i zaradny w czasach kryzysu, ale jakim cudem Ci sami ludzie wybrali obecny rząd?
Wiem co się dzieje na zachodzie i uE nie zdała egzaminu nie chodzi o Polskę tylko o reszte państw.
Jak zwykle tylko nasz rząd zdał egzamin. Cały świat bierze z nas przykład i nam zazdrości.
Czasem zastanawiam się co ta baba z wiadomości myśli jak wraca do domu?Pewnie otwiera pół litra ,bo na trzeźwo to nie jest do przyjęcia.
No widzisz gdy w Niemczech było juz ponad setka ofiar śmiertelnych, a u nas jedna to wprowadzono pierwsze ograniczenia w tym zamknięcie szkół. Co pochwalili sami Niemcy, to jedna z wypowiedzi.
U nas statystyki zawsze są rewelacyjne. Liczbę wykrytych nosicieli wirusa też mamy rewelacyjną, pewnie ze względu na ilość robionych testów. Polaków mają w dupie, ale pedała z Żoliborza badają pewnie dwa razy dziennie.
Oczywiście a wiesz to z.....?
Oficjalnych danych i logicznego wyciągania wniosków (to analiza danych różnych wiarygodnych źródeł, a nie bezmyślne słuchanie TVP). Jakbyśmy na mln mieszkańców wykonywali choć zbliżoną liczbę testów mogłoby się okazać, że liczba chorych jest podobna jak we Włoszech, ale przed wyborami byłaby c🤬jnia jakby prawda wyszła na jaw.
Z którego to dnia tani manipulancie? Chyba mało wiesz o statystyce.
Widzisz, on więcej wie po logicznym rozumowaniu, niż gdybyś ty książkę przeczytał. A piszę to jako lekarz.
Też jestem lekarzem, a nie poczekaj szejkiem arabskim. A wczoraj kim byłeś?
Też lekarzem. Podobnie jak przez ostatnie 10 lat - uprzedzając twoje kolejne pytania o mój życiorys. Możesz mi wierzyć, nie musisz - mam to w dupie. Ale sytuacja jest gorsza niż "tranzystor" przypuszcza. A co ty masz na ten temat do powiedzenia - szczerze mówiąc lata mi koło małego.