Jakby to było o mohamecie czy innym c🤬j to kraj w którym to kręcą zniknął by z mapy

rondżeremi napisał/a:
dlaczego nie mahomet dlaczego nie mahomet oj jaki bol dupy pod kazdym postem lejacym z chrzescijanstwa
to jedzcie do dziczy na pustynie i nakreccie dla nich film pod ich kulture bo jakiegos brodatego bawola co sie tulal po pustyni znam malo a o Jezusie i jego przygodach mamy wbijane od malego dziecka i przypomina sie o tym przy kazdym swiecie religijnym.
nie podoba sie nie wchodz na ta strone nie ogladaj nie idz do kina w czym bol dupy nadal???
Ohohohohho jaki k🤬a rozbójnik i weteran się znalazł, niech nagrają o tym bogu kozojebców skoro tak bardzo chcą być posądzani o p🤬lenie na temat religii, bo c🤬te gówno zaraz by się oburzyło. Lubię się pośmiać ze wszystkiego, ale już nie p🤬l że Jezus beka, a jak nie to sp🤬alać

Takie coś przeszło na główną a jak dałem tańczącego Putina od Iron Skaja to wyj🤬o do sucharów po paru godzinach
Izwor napisał/a:
Jak oni tacy śmieszni to niech o Mahomecie spróbują(...)
Ze względu na "poprawność polityczną"?
A tak serio - nie zdziwię się, jeżeli Mahometowi też się oberwie w tym filmie.

No i zauważ na czyim kanale trailer jest opublikowany... Co jak co, ale Jukki nie widziałbym w roli Mahometa, ale jako nazi-Jezus prezentuje się... tak jak powinien prezentować się nazi-Jezus

podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-PalikotInnych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"

kuhmo napisał/a:
Ktoś się Piekary naczytał
jako sadol rzeknę: wyjąłeś mi to z ust