@Pit89
"bo bilet jest za 250 zł..."
Chyba u Ciebie, jak w krakowie grali to kosztowały po 90 zł....
Konto usunięte
2012-01-13, 11:19
Wypiłeś piwo? ju so fakin krejzi!
Piwo za Sabaton:) Byłem na tym koncercie i zajebiście było. Bilet k🤬a kosztował 89 zł
szkaru napisał/a:
co to za brudas ?
twój pan i władca nygusie
O co k🤬a, chodzi, gdzie wyzywanie od brudasów???
Konto usunięte
2012-01-13, 14:20
przyznaje cene biletu z dupy wziełem, ale chodziło mi o to że Gimboje nie mają kasy na takie koncerty. Choć teraz się zastanawiam za co ćpią...
Konto usunięte
2012-01-13, 17:02
Pit89 napisał/a:
przyznaje cene biletu z dupy wziełem, ale chodziło mi o to że Gimboje nie mają kasy na takie koncerty. Choć teraz się zastanawiam za co ćpią...
Pieniążki od rodziców?
Konto usunięte
2012-01-13, 17:49
Pije prawie jak nasz. Gada prawie po naszemu. Nada się. Byle nie do reprezentacji!!!
Byłem tam! ;p Jak można powiedzieć że 250zł bilet? Przecież z tego co kojarzę jeszcze to płaciłem około 90zł.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Aż się zalogowałem żeby dać Piwo
Niech mi teraz ktoś powie, że to była banda "brudasów" którzy nie umieją się bawić bez kompletnego przepicia/przećpania ...
Jak grali w Rzeszowie bilet był za 75 zeta i były jeszcze dwie inne kapele.
Konto usunięte
2012-01-14, 15:02
Jak grali w Łodzi w dzień niepodległości to dopiero była jazda oficjalny film do 40:1 jest właśnie z Łodzi