Zainteresowanie Magikiem najlepiej pokaże zwykły wykres ze statystyk google
Źródło
oraz szybki screen dla leniwych. Wnioski pozostawiam Wam.
Też mnie irytuje cały ten hype na fanów PFK i jak na ironię jestem kolejną osobą wrzucającą cos w tym temacie.
w razie czego wiecie, co z tym tematem zrobić.
taak shejtowac ten temat !!
S................r
2012-09-26, 12:25
Nie rozumiem o co wam chodzi zakompleksieni fani pfk... Obejrzał sobie film o typie i jego grupie to po seansie chciałby się dowiedzieć nieco więcej i czy to zbliżone do prawdy. Tak samo jak obejrzałem filmy "Amercian gangster" to szukałem info na temat Franka Lucasa i po "Człowieku z księżyca" oglądałem na youtubie o Andym Kaufamnie. To k🤬a normalne.
@vizjerei
co w tym złego, że 12-letnie dzieciaki mają zabawę i krzyczą do siebie 'yo nigazz'? a ty nie jarałeś się dragon ballem?
podpis użytkownika
życie ludzkie jest niczym wiadro wody w basenie przeznaczenia.
A ja dalej nie słucham Paktofoniki, ani nie oglądam filmu, a tym bardziej nie szukam o nim informacji bo gówno mnie to szczerze mówiąc interesuje. Metal forever \m/
A ja ciągle czekam na odpowiedź Magika na 2 dissy wykopu
Frajer jak się patrzy
podpis użytkownika
Zakonnik III aksjomatu
Ale macie ciężkie i p🤬dowate życie

przejmujecie się tym że ludzie słuchają jakiejś muzyki bo film wychodzi
Ale wy k🤬a jesteście durnowaci. Chcieliście mainstream, to macie mainstream, nie płaczcie teraz k🤬a, że się gimbaza tym latawczykiem jara i jacy to oni "fani", a jacy wy gotowi oddać zycie. GTFO
Jebnął to jebnął.. po c🤬j drążyć temat?
A tak na prawde to jestem pierwszym fanem pfk i magika nikt nie byl pierwszy juz 1970 pod stocznia bylem na koncercie a moze to byla skocznia ?
Ale i tak najlepsze jest tabelka "Wyszukiwania o rosnącej popularności " i na 9 miejscu : "magik jak zginął "
to są prawdziwi fani!
a................0
2012-09-26, 16:06
Lepiej żeby obecni nastolatkowie słuchali PFK jak Peje czy Popka dałna. Przynajmniej ich rap był o czymś, a nie nieustannie o szacunku, ulicy, więzieniach i prawdzie. Niestety ta dzisiejsza młodzież nia ma za ogarnięcia w wyborze, bo tylu pseudo grajków się narąbało, że strach, a dzięki temu filmowi mają możliwość zaznać prawdziwych raperów, nie pozerskiego gówna.
Żeby nie było, nie jestem żadnym hiphopowcem. Po prostu gdy ja miałem te kilkanaście latek odkryłem kaliber i pfk i na nich zaprzestałem. Mimo, że znam różnych raperów jak i różne formacje sprzed lat to i tak nie utożsamiam się ze środowiskiem hiphopowym w Polsce. Od dzieciaka słuchałem elektronicznej muzyki i tak już zostało. Natomiast jesli chodzi o hh w Polsce... to co raz większe dno się robi.
Kończąc k🤬a, bo się rozpisałem... niech się ludzie o pfk dowiedzą w taki sposób, mimo iż jest naganiany lekko, aniżeli mają słuchać gówna. Pis Jou.
D................D
2012-09-26, 16:08
Cytat:
Ale i tak najlepsze jest tabelka "Wyszukiwania o rosnącej popularności " i na 9 miejscu : "magik jak zginął "
to są prawdziwi fani!
cos ala Amy Winehouse
ty też jesteś bogiem bogiem ,też możesz p🤬lnąć z okna sobie sobie .
podpis użytkownika