Najgorsze jest to, że kierowca będzie miał poważne problemy, a pasożytom nic nie zrobią. Zastanawiam się czy gdyby takich blokujących po kolei ściągnąć z drogi i mocnymi trytytkami przypiąć gdzieś z boku (do słupa, znaku, balustrady) żeby nie mogli wpełznąć z powrotem, to czy byłoby to legalne w takiej sytuacji?
W normalnej Polsce Tak.
Aktualnie to prorok by darl ryja o gorny pulap. Z wlasnego.doswiadczenia wiem ze nie wazne jest to ze miales racje, broniles slabszego ,dziewczyny, uratowales kogos, zachowales sie jak trzeba- NIEWAZNE, prorok wnosi o sanki.
Wyborcy trzaskowskiego
Chyba Nawrockiego bo tak samo głupi. Trzaskowski krytykował ostatnie pokolenie
Chyba Nawrockiego bo tak samo głupi. Trzaskowski krytykował ostatnie pokolenie
I wynajmuje im prawie za darmo biura. HAHAHAHAHAHA
Idż być głupim gdzieś indziej trolu szambolana.
Organizacja Ostatnie Pokolenie (za pośrednictwem Fundacji Aktywizmu Klimatycznego) wynajmuje od Urzędu m.st. Warszawy lokal o powierzchni ok. 160 m² przy ul. Kruczej 17–19 na bardzo preferencyjnych warunkach:
Czynsz wynosi jedynie 16,50 zł/m² miesięcznie, co daje około 2 640 zł za cały lokal
Standardowy czynsz rynkowy przy takich lokalizacjach jest nawet kilkukrotnie (a według niektórych opinii – kilkunastokrotnie) wyższy .
Sam Trzaskowski wielokrotnie podkreślał, że miasto wspiera różne organizacje pozarządowe – bez względu na ich poglądy – preferencyjnymi warunkami najmu, o ile działają legalnie i służą celom społecznym .
Wyborcy trzaskowskiego
o i kolejny pdolony z🤬b ladnie wytresowany jak malpka
wy jak kundle z jednego miotu macie wroga dlatego glosujecie na wam podobne kurestwo
[ Dodano 2025-07-03, 06:20 ]
Organizacja Ostatnie Pokolenie (za pośrednictwem Fundacji Aktywizmu Klimatycznego) wynajmuje od Urzędu m.st. Warszawy lokal o powierzchni ok. 160 m² przy ul. Kruczej 17–19 na bardzo preferencyjnych warunkach:
Czynsz wynosi jedynie 16,50 zł/m² miesięcznie, co daje około 2 640 zł za cały lokal
Standardowy czynsz rynkowy przy takich lokalizacjach jest nawet kilkukrotnie (a według niektórych opinii – kilkunastokrotnie) wyższy .
Sam Trzaskowski wielokrotnie podkreślał, że miasto wspiera różne organizacje pozarządowe – bez względu na ich poglądy – preferencyjnymi warunkami najmu, o ile działają legalnie i służą celom społecznym .
sluchaj co sie mowi mordo zwiedla
Wyborcy trzaskowskiego
Jego beneficjenci. Otumanienie naszego ludu przeraża.
[ Dodano: 2025-07-03, 08:00 ]
Kolega złapał złodzieja . Typ próbował ukraść rower z piwnicy .,zamknął go w niej i zadzwonił po psiarnię . Złodziej dostał zarzut i kolega również za bezprawne pozbawienie wolności złodzieja
Niestety tak jest. Nawet jak masz rację, to nie możesz użyć przemocy fizycznej. Możesz tylko tłumaczyć. Takie są prawa w zlewaczałym kraju. Kiedyś niby też było takie prawo, ale nikt go nie przestrzegał. Jak złapało się złodzieja na sklepie, to zanim trafił na posterunek, to ze trzy razy wp🤬l dostał, w tym pierwszy raz od ochrony. Te proste zasady miały swoje wady. Mogłeś paść ich ofiarą bezpodstawnie. Wszechwładza Policji to nic specjalnego. Kiedyś za małolata dostałem mandat za nic- koleżankę odwiedziłem i mnie za godzinę zatrzymali i chcieli prawko zatrzymać. Koleżanka miała chłopaka Policjanta. Takie czasy, że tam tylko po rodzinie się wchodziło, mocnych znajomościach. Nasłał na mnie kolegów. Puscili, ale zaocznie potem wyrok mi przyszedł. Policjant który mnie kontrolował robił koło dupy ludziom i kiedyś chciał usrać kogoś, kto udowodnił, że był na drugim końcu Polski. Kariera mu się załamała. Zawsze to mi się przypomina jak widzę dzisiaj tego męża koleżanki, jak w kącie pije sam piwo i nikt mu nawet ręki nie poda. Kiedyś znalazłem robotę, do której miałem konkurenta, którego nawet nie znałem. W dwa miesiące z 15 razy Policja mnie kontrolowała. . Z domu wyjechać nie mogłem, aż znajomy mi pomógł. Kiedyś pijany drajwer mnie staranował i na szczęście nic mi się nie stało, ale jemu też nie. Nie mieli alkomatu. Miał gościu wpływowego ojca i trochę kasy ich to kosztowało bo im na kogutach wokół domu jeździli, aż zapłacą. Dziś ja widzę że ta Policja na Warszawie robi wszystko, żeby nic nie robić. Może i dobrze, że nic nie mogą? Nie pomogą ci, a zaszkodzić mogą, bo zawsze szukają najłatwiejszego rozwiązania. Zawsze najłatwiej dostać ofiarę. Lepiej z tymi mendami nie mieć nic wspólnego.

Wyborcy trzaskowskiego
Niestety, bycie wyborcą pisu to większy wstyd.
Co ma jedno do drugiego? nie zmienia faktu że krytykuje ich działania. wynajmuje budynki różnym organizacjom.