konto usunięte
2016-09-09, 7:38
@upy właśnie siedzę na kiblu i sram. A jak się wysram to umyje dupe i wsiadam na rower. Bo dzis piatek i pogoda piękna. W piątki jeżdżę do biura na rowerze. Mam 20km. Większość przez las, reszta po chodnikach.
Na zbyt ciasne mózgi polecam Obszczylax. Jak Gwozdzikowa.
Ja, co prawda, samochodu nie posiadam, ale dużo jeżdżę rowerem. Potrafię przewidywać zachowania kierowców i znam przepisy. Niestety, takie zachowania, jakie widzimy na filmie, to tylko i wyłącznie kwestia debilizmu tych p🤬d. Mnie samego krew zalewa, kiedy widzę takich debili.
chca te cymbaly jezdzic w ruchu ulicznnym powinni byc tak samo karani mandatami za czerwone swiatlo itp. A sa bezkarni praktycznie i stad ttakie zachowania.
^^ Dokładnie tak. Uwielbiam rower, ale śmigam nim po okolicach miasta, a nie udaję, że mi się należy na drodze. Na drodze wręcz przeciwnie - staram się jak najmniej jeździć, bo codziennie spędzając czas w samochodzie np na S2 czy S7 widzę sceny, które jeżą mi włosy na głowie (zasadniczo zawsze jest tam jakiś mniejszy lub większy dzwon). I naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy na rowerze fikają tak dla zasady.