Warszafka Po Stolicy - odcinek 7. "Jeździj tak dalej" to kompilacja zachowań kierowców jednośladów na ulicach Warszawy.
Film został zrobiony ku przestrodze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-09-09, 7:38
@upy właśnie siedzę na kiblu i sram. A jak się wysram to umyje dupe i wsiadam na rower. Bo dzis piatek i pogoda piękna. W piątki jeżdżę do biura na rowerze. Mam 20km. Większość przez las, reszta po chodnikach.
Na zbyt ciasne mózgi polecam Obszczylax. Jak Gwozdzikowa.
konto usunięte
2016-09-09, 8:36
Ja, co prawda, samochodu nie posiadam, ale dużo jeżdżę rowerem. Potrafię przewidywać zachowania kierowców i znam przepisy. Niestety, takie zachowania, jakie widzimy na filmie, to tylko i wyłącznie kwestia debilizmu tych p🤬d. Mnie samego krew zalewa, kiedy widzę takich debili.
brK.
2016-09-09, 9:54
konto usunięte
2016-09-09, 16:03
chca te cymbaly jezdzic w ruchu ulicznnym powinni byc tak samo karani mandatami za czerwone swiatlo itp. A sa bezkarni praktycznie i stad ttakie zachowania.
konto usunięte
2016-09-09, 20:07
^^ Dokładnie tak. Uwielbiam rower, ale śmigam nim po okolicach miasta, a nie udaję, że mi się należy na drodze. Na drodze wręcz przeciwnie - staram się jak najmniej jeździć, bo codziennie spędzając czas w samochodzie np na S2 czy S7 widzę sceny, które jeżą mi włosy na głowie (zasadniczo zawsze jest tam jakiś mniejszy lub większy dzwon). I naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy na rowerze fikają tak dla zasady.