👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Większość Polaków co piątek umiera z przepicia i dopiero koło niedzieli odzyskuje przytomność.

zwykły melanż tyle że tematyczny. "Ostatnia wieczerza" to potem dochodził... Potem pomyślał "najlepsza na kaca jest praca" to tachał krzyż... a co się będę produkował

smyndryl napisał/a:
@up
A czemu nie?
Bo śmieszniejsze jest człekokształtne stworzenie z mopem na głowie?
Licze (tudzież lisze) z HOMM3 miały kostury i były to
Cytat:
Pozdrawiam ._. Jezus nie istnieje ale gdyby istniał to byłby to z pewnością licz (lisz).Są to potężni magowie, którzy upojeni mocą postanowili oszukać śmierć i za cenę swojego ciała uzyskać nieśmiertelność. Czarodziej zamienia się w lisza podczas rytuału wiecznej nocy - zamyka wówczas swoją duszę w zewnętrznym naczyniu (filakterium), którą następnie dobrze ukrywa. Nawet kilkukrotnie "zabity", lisz odradza się. Jedynym sposobem na jego ostateczne unicestwienie jest zniszczenie jego filakterium.
Pierwszym znanym liszem był Ethrick Szalony. Jego zaginiony kostur jest niezwykle potężnym artefaktem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie