📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Jednak przeglądanie sadistica wpływa na poziom inteligencji użytkowników.
Jezus miał dwóch starych i matkę cichodajkę, a sam szlajał się z 12 chłopami i prostytutką. Swój chłop!
dnr napisał/a:
O ile nie jesteś pedałem.PS a mnie kocha jak jestem zoopedofilem?
À propos zoopedofilii, masz więcej takich obrazków jak w avku? Wysłałbyś na PW?
Jestem niewierzący, ale stanę tutaj w obronie:
To nieprawda, że Jezus nie kocha gejów. Każe miłować wszystkich, a odrzuca jedynie grzech. Nie należy odrzucać grzesznika, tylko jego grzech, taka jest różnica. No a sodomia to grzech w chrześcijaństwie.
To nieprawda, że Jezus nie kocha gejów. Każe miłować wszystkich, a odrzuca jedynie grzech. Nie należy odrzucać grzesznika, tylko jego grzech, taka jest różnica. No a sodomia to grzech w chrześcijaństwie.
isitsaturday napisał/a:
O ile nie jesteś pedałem.
![]()
À propos zoopedofilii, masz więcej takich obrazków jak w avku? Wysłałbyś na PW?![]()
O ty zwyrolu
Coś pomyślę, da się zrobić... o ile nie jesteś gliną! Nie jesteś, prawda?
Nie jestem. Nawet Chuck Norris może to potwierdzić.
Żartowałem. Jestem gliną. Może i nawet bym Cię zamknął, ale jak mi te zwierzaczki wysłałeś, to nie mam już siły zajmować się całą związaną z tym papierkową robotą jedną ręką.
Żartowałem. Jestem gliną. Może i nawet bym Cię zamknął, ale jak mi te zwierzaczki wysłałeś, to nie mam już siły zajmować się całą związaną z tym papierkową robotą jedną ręką.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie