Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jezus Zmienia Życie
Konto usunięte • 2011-01-26, 18:05
Jakikolwiek opis, wydaje mi się zbędny.

Zdjęcie zrobione, na "gangsterskiej" dzielni 3W w Częstochowie.

@down : Rozj🤬a, bo zapomniałem dodać, że wsiadła do niego kobieta...
Zgłoś
pakicito 2011-01-30, 0:03 1
Cytat:

Zdjęcie zrobione, na "gangsterskiej" dzielni 3W w Częstochowie.

sama Czestochowa rozp🤬ala
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-30, 0:12
wyp🤬alać antykatolicy - prawdziwy Polak powinien przynajmniej szanować Boga i wogóle wiarę - bo miała gigantyczny wpływ na historię naszego kraju... jesteście gówno wartymi młodziakami na strzała , całe dnie przed kompem , zero kumpli(co się wiąże z tym , że nie pijecie), c🤬jowy kontakt z rodziną i potem jesteście tacy poj🤬i i wyżywacie się na jakimś forum za monitorem z naszej wiary.. Przez takich jak wy nasz kraj robi się coraz bardziej niepolski i taki ciotowaty i umiera to z czego Polak był zawsze najbardziej dumny
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-30, 1:16 1
GeorgeForeman napisał/a:

wyp🤬alać antykatolicy - prawdziwy Polak powinien przynajmniej szanować Boga i wogóle wiarę - bo miała gigantyczny wpływ na historię naszego kraju... jesteście gówno wartymi młodziakami na strzała , całe dnie przed kompem , zero kumpli(co się wiąże z tym , że nie pijecie), c🤬jowy kontakt z rodziną i potem jesteście tacy poj🤬i i wyżywacie się na jakimś forum za monitorem z naszej wiary.. Przez takich jak wy nasz kraj robi się coraz bardziej niepolski i taki ciotowaty i umiera to z czego Polak był zawsze najbardziej dumny

Nie wiem czy odebrać to jako ironię, ale na wszelki wypadek napiszę:

W k🤬ę chrześcijańskie podejście do drugiego człowieka. Nie zapomnij wstać rano do kościoła oraz wyspowiadać się księdzu z zabijania nienarodzonej spermy spuszczanej w kiblu. Nie tobie jest dane oceniać kiedy kraj jest niepolski, ale jak widzę takich hejtujących kato-kretynów na forum ja ty, to zastanawiam się gdzie jest to konstytucyjne prawo do wolności wyznania i wyrażania własnych poglądów przez te osoby które krytykujesz. Pomijam już fakt tego , że twoja religia nie jest Polskim towarem lecz zagranicznym, a po drugie nie zapewnia suwerenności Polski, gdyż tak naprawdę wszystko zależy od wpływów watykańskich a nie Polskich władz kościelnych.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-30, 1:37
PinkRose napisał/a:

Nie wiem czy odebrać to jako ironię, ale na wszelki wypadek napiszę:

W k🤬ę chrześcijańskie podejście do drugiego człowieka. Nie zapomnij wstać rano do kościoła oraz wyspowiadać się księdzu z zabijania nienarodzonej spermy spuszczanej w kiblu. Nie tobie jest dane oceniać kiedy kraj jest niepolski, ale jak widzę takich hejtujących kato-kretynów na forum ja ty, to zastanawiam się gdzie jest to konstytucyjne prawo do wolności wyznania i wyrażania własnych poglądów przez te osoby które krytykujesz. Pomijam już fakt tego , że twoja religia nie jest Polskim towarem lecz zagranicznym, a po drugie nie zapewnia suwerenności Polski, gdyż tak naprawdę wszystko zależy od wpływów watykańskich a nie Polskich władz kościelnych.

"gdzie jest to konstytucyjne prawo do wolności wyznania i wyrażania własnych poglądów przez te osoby które krytykujesz."
??? a gdzie jest moje prawo do wolności wyznania i wyrażania własnych pogladow ??????? c🤬j to ma do rzeczy, że "religia nie jest Polskim towarem lecz zagranicznym"?????"Nie tobie jest dane oceniać kiedy kraj jest niepolski" a komu ??? śmierdzisz rybą stary
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-30, 3:53 1
@GeorgeForeman - dziękuję Ci za ten cenny wykład na temat chorób psychicznych tzw "Nowej Ery", ale na szczęście, drastycznie spada ilość ludzi mierząca swą "polskość" w intensywności urojeń jakich doznaje. Na szczęście też, spada poparcie dla "wiary" i "Boga", który.. gdyby nie intelektualne dno, przebiegłość kleru oraz poczucie samotności plebsu, nie "zaistniałby" na kartach historii. Poza tym, odwołując się do historii - Niemcy, powinni czcić wujka Hitlera, ponieważ miał gigantyczny wpływ na ich historię ?

@1986kuba - "niezmiennie" lub bez zmian, do k🤬y nędzy.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-30, 4:25
GeorgeForeman napisał/a:

Masz jakieś problemy ze sobą? Może to właśnie Ty siedzisz całymi dniami przy komputerze idealizując na internetowych stronach swoją niepodważalną zajebistość? Nie wiem jak inni którzy się tutaj wypowiadali, ale ja w domu spędzam niewiele czasu, a już o komputerze nie wspomnę. Co w takim układzie robię? Imprezuję. Ale nie kolego, nie tak jak Ty, przy hektolitrach wódki na parówkowych zabawach, tylko przy ilości alkoholu, która wprowadzi mnie w "ten stan" i wtedy można iść się bawić z dziewczynami. A co ma do tego wiara? Skoro jesteś tak zagorzałym katolikiem, to chyba aż tak wiele pić nie powinieneś Ja ujmę to tak. Chodzę do kościoła, wierzę w Boga, nie wierzę w kościół, który ma, choć niewiele osób o tym wie, największy wpływ na świat na chwilę obecną. Ale w porządku. Masz swoje zdanie, trzeba to uszanować. Ale to jest Sadistic i tutaj nie odp🤬la się takich filozoficzno-katolicznych wywodów. Poza tym - czy nie rozp🤬oliłby Cię widok takiego samochodu zaparkowanego w dzielnicy samych dresów ? Bo ja umarłem. Powiecie - jaki idiota pisze posta o 4:30. Wróciłem z 18-tki, mam chwilkę czasu, więc napiszę jeszcze. I nie zaśmiecać Sadola cholera jasna kłótniami, bo nie o to tu chodzi. I miłej nocy życzę. Dziękuję, dobranoc!
Zgłoś
pakicito 2011-01-30, 10:54
@Towel
git, wiedziales co z nim zrobic
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-30, 12:29
pakicito napisał/a:

sama Czestochowa rozp🤬ala

A mieszkasz tu że cie tak rozp🤬ala? Jak nie to się odp🤬l od Częstochowy!

Śródmieście zawsze za RAKOWEM!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-30, 13:18
@up
Zgadzam się. Mieszkam pod Częstochową, ale wydaje mi się , że im bardziej miasto jest "schrystianizowane" , tym ludzie mieszkający w tym mieście bardziej zdemoralizowani. Więc nie wiem czy wszystkich Częstochowian można nazwać "medalikarzami"...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-30, 16:16 1
Pewnie nim dopalacze rozwożą
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-23, 22:29
Hah Udany typek wyjechałeś z niezla ironia przekomiczny jestes : D napinacze na necie a nie jeden od kolesia z 3w niezle po papie by dostał haha : D krec sie czesciej na 3w z karteczka na mordzie ze z sadola jestes to bede mial dobry material zeby go tu wjebac : D btw ojejq ale fajne nie spodziewałem sie tego : P
Zgłoś