👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
crossdressphyxia
Na lesby to każdemu pała staje,a na hardzie jak pedały się walą to wielkie oburzenie,albo być homofobem do końca albo w ogóle.Nie trawię pedałów ani liżących się kurew.Takie k***a JP ale na 90% bo mam tatę policjanta.
To działa tak: widzisz 2 kobiety i siebie - jesteś happy
widzisz dwóch pedałow i siebie - fuj
proste !

Wielcy gimnazjalni sadolowi wojownicy z homoseksualizmem wala gruche do gifa z 2 lesbijkami, troche beczka, nie hipokryci?
Ma tak długi język, że pewnie potrafi nim owinąć gruchę i nieźle zwalić
Ma tak długi język, że pewnie spokojnie owinie nim lejek i dobrze go zwali. Brawo!
Ma tak długi język, że pewnie spokojnie owinie nim lejek i dobrze go zwali. Brawo!

No właśnie, ciekawi mnie czy kobiety jara widok dwóch gejów, a odpycha widok dwóch lesb?

@Up
Kobiety to przeważnie nasrane mają we łbach, połowa przynajmniej raz po pijaku całowała się z koleżanką i to było cacy,ale jak widzi pedalskiego oblepionego knutellą pilota wysuwającego się z przepastnej jaskini drugiego osobnika płci męskiej to już jest beeee
Kobiety to przeważnie nasrane mają we łbach, połowa przynajmniej raz po pijaku całowała się z koleżanką i to było cacy,ale jak widzi pedalskiego oblepionego knutellą pilota wysuwającego się z przepastnej jaskini drugiego osobnika płci męskiej to już jest beeee
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie