crossdressphyxia napisał/a:
Na lesby to każdemu pała staje,a na hardzie jak pedały się walą to wielkie oburzenie,albo być homofobem do końca albo w ogóle.Nie trawię pedałów ani liżących się kurew.Takie k🤬a JP ale na 90% bo mam tatę policjanta.
Bół dupy ??? z pedałami i gejami do pieca ale takie dwie less to hmmm

crossdressphyxia napisał/a:
Na lesby to każdemu pała staje,a na hardzie jak pedały się walą to wielkie oburzenie,albo być homofobem do końca albo w ogóle.Nie trawię pedałów ani liżących się kurew.Takie k🤬a JP ale na 90% bo mam tatę policjanta.
Widzę kolega też oczekuje tolerancji. Ni c🤬ja!

Cytat:
crossdressphyxia
Na lesby to każdemu pała staje,a na hardzie jak pedały się walą to wielkie oburzenie,albo być homofobem do końca albo w ogóle.Nie trawię pedałów ani liżących się kurew.Takie k***a JP ale na 90% bo mam tatę policjanta.
To działa tak: widzisz 2 kobiety i siebie - jesteś happy
widzisz dwóch pedałow i siebie - fuj
proste !

dygnął. Dzięki Pan_Marszałek.
podpis użytkownika
Life is brutal, and full of zasadzkas

Wielcy gimnazjalni sadolowi wojownicy z homoseksualizmem wala gruche do gifa z 2 lesbijkami, troche beczka, nie hipokryci?
Ma tak długi język, że pewnie potrafi nim owinąć gruchę i nieźle zwalić
Ma tak długi język, że pewnie spokojnie owinie nim lejek i dobrze go zwali. Brawo!
Ma tak długi język, że pewnie spokojnie owinie nim lejek i dobrze go zwali. Brawo!

No właśnie, ciekawi mnie czy kobiety jara widok dwóch gejów, a odpycha widok dwóch lesb?

@Up
Kobiety to przeważnie nasrane mają we łbach, połowa przynajmniej raz po pijaku całowała się z koleżanką i to było cacy,ale jak widzi pedalskiego oblepionego knutellą pilota wysuwającego się z przepastnej jaskini drugiego osobnika płci męskiej to już jest beeee
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Kobiety to przeważnie nasrane mają we łbach, połowa przynajmniej raz po pijaku całowała się z koleżanką i to było cacy,ale jak widzi pedalskiego oblepionego knutellą pilota wysuwającego się z przepastnej jaskini drugiego osobnika płci męskiej to już jest beeee
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.