Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
krakowiak69 2018-02-21, 17:01 3
Dawno nic nie było od Króla, więc czemu nie teraz - oczywisty, choć nie dla każdego, wniosek na bieżącą sytuację dyplomatyczną:

Zgłoś
s................s 2018-10-28, 20:17
Zgłoś
brambor.front 2019-10-18, 3:36 12

Nie byłem, nie widziałem, ale zaiste tak było.
Zgłoś
ivinnie 2019-10-18, 7:37 1
Ale kurła on jest chyba najstarszym posłem, jak prezydent się nie obruszy ... to zostanie marszałkiem seniorem xD ... czekam z popcornem na jego inauguracyjną przemowę
Zgłoś
nowynick 2019-10-18, 8:35
ivinnie napisał/a:

Ale kurła on jest chyba najstarszym posłem, jak prezydent się nie obruszy ... to zostanie marszałkiem seniorem xD ... czekam z popcornem na jego inauguracyjną przemowę

Zgłoś
andrzejrobert75 2019-10-18, 8:51
Jakaś kobieta z piss ma być.
Zgłoś
Kurakk 2019-10-18, 9:10 1
ivinnie napisał/a:

niestety marszalkiem seniorem w sejmie jak i w senacie zostaly teraz kobiety, taki dudus pierolniety
Zgłoś
MacheteKills 2020-05-10, 23:13 11
Dobra, na bok z polityką i spinaniem niepotrzebnym dup. #Hot16challenge to zbiórka na walkę z epidemią i ludzie się nominują do 16 wersów rapsów. Był Stonoga, naukowcy, p🤬lony Norbi, ale Korwin pozamiatał wszystkich pod dywan. Nie lubię typa ale szacun za ten kawałek xD

Zgłoś
Bohdansk 2020-05-10, 23:15 1
Jaki kraj taki Eminem
Wyszło zajebiście! Pwio!
Zgłoś
Jokerd 2020-05-10, 23:15
Hosisitelendż!
Zgłoś
Ronin69 2020-05-10, 23:16
Zgłoś
Jokerd 2020-05-10, 23:18
Tyle lat k🤬a w polityce i nadal do niczego nie doszedł...ja bym już dawno odpuścił
Zgłoś
T................h 2020-05-11, 14:49
Jokerd napisał/a:

Tyle lat k🤬a w polityce i nadal do niczego nie doszedł...ja bym już dawno odpuścił

Chciałbyś tak do niczego nie dojść jak Ozjasz doszedł. Choćby do tego, żeby 50 lat młodsza dupa opierała flaka, a nie jesteś bogaty z domu, podstarzałym celebrytą, czy płacąc za to dziejom przy krajówce.
Zgłoś
antek025 2020-05-11, 19:23
MacheteKills napisał/a:

Dobra, na bok z polityką i spinaniem niepotrzebnym dup. #Hot16challenge to zbiórka na walkę z epidemią i ludzie się nominują do 16 wersów rapsów. Był Stonoga, naukowcy, p🤬lony Norbi, ale Korwin pozamiatał wszystkich pod dywan. Nie lubię typa ale szacun za ten kawałek xD

Jest to na sado,owym uploaderze?
Zgłoś
donkapusta 2020-05-20, 19:51
Otwarta Rzeczpospolita (otwarta.org) zgłosiła nagranie JKM do prokuratury. JKM chyba nie będzie spał.

ps
Szkoda, że nie mają łapek w górę w dół, pewnie Mikke wygrałby głosowanie .
Buahhahahaha. Problemy pierwszego świata.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie