Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Joe Vaux Art
Dekorator • 2013-03-26, 20:17
Rysunki znakomitego Joe Vaux.

by docenić faze artysty, zatrzymaj się i dokłądnie przypatrz.

dla zainteresowanych więcej na joevaux.com/

podpis użytkownika

Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
Zgłoś
kam0l 2013-03-28, 14:07
OK sztuka jak sztuka ale żeby to zrozumieć trzeba brać to samo co on.
Zgłoś
Dekorator 2013-03-28, 17:40 2
Pierwsze próby w glinie:

podpis użytkownika

Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
Zgłoś
androgenius 2013-03-28, 18:03 2
Spoko, spoko, ja bym mu doprawił jakieś nieproporcjonalnie wielkie rogi przy użyciu jakiegoś szkieletu w środku, popracuj nad zmarszczkami i fakturą skóry, najlepiej odcisnąć własną skórę na czymś plastycznym, twardszym od gliny i potem to odcinąć na rzeźbie. Sam troszkę rzeźbiłem w mydle swego czasu i glinie modelarskiej, ale jakoś nie wytrwałem w tym zbyt długo, wolałem rysunek i farby

Zakładam, że na bank znasz zbrush, więc polecam się nim pobawić.

Teraz natomiast jestem w trakcie pisania książki i odstawiłem rysowanie prawie całkowicie, jednak sądzę, że tylko czasowo, od takich pasji nie sposób skutecznie uciec.

Piwko leci. Szkoda, że tak mało ludzi zajmuje się tym amatorsko i tak wielu potrafi jedynie rzygać hejtem na czyjeś pracki.

WojciechKaruzelski napisał/a:

ohohohoho, wc🤬j dobre

Pratchett od kilku dekad ma lepsze na każdej okładce swoich książek

Nie porównuj Kidby'ego, dwie zupelnie różne tematyki, chociaż styl nieco zbliżony.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-03-29, 0:45 2
androgenius napisał/a:

Narysuj lepsze, pedale z wólki kartoflanej.

Mocne słowa, jak na cienką k🤬ę. Szkiełko go oddziela i może kozakować.

Nie będę nic rysował k🤬o gimbusiarska, co nie zmienia faktu że to coś jest c🤬jowe a nie fajne. Nie wszystkie gówna co jakiś p🤬lony ćpun wysra są fajne.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
androgenius 2013-03-29, 1:01
Właśnie dupsko swoje skompromitowałeś, paziu z zabłocia. Nawet mi k🤬a nie odpisuj

Tobie tapiry szczać prowadzać a nie sztukę oceniać.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-29, 12:46 1
34-latkowi zylka w dupie pekla, bo komus w internecie nie podobaja sie rysunki jakiegos p🤬lonego narkomana, gdzie ja k🤬a zyje... co za zywe gowno
Zgłoś