Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Joffrey
Pravicow • 2013-06-04, 15:45
Nie wiem czy wiecie, ale Joffrey zginie podczas swojego ślubu ( wesela ).

Jak się spodoba, to mogę wstawić kolejny spoiler

podpis użytkownika

Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Zgłoś
Elalex 2013-06-04, 20:23
Wow...ale miałem lekturkę
Zgłoś
KrnabrnyKrab 2013-06-04, 20:28
nie chce mi sie czytac

podpis użytkownika

Wszyscy umrzecie.
Zgłoś
b................n 2013-06-04, 20:39 1
nie chce nic mówić ale John Snow też zginie
Zgłoś
Pleso93 2013-06-04, 20:42

Zgłoś
K................k 2013-06-04, 20:44
A ja lubię znać zakończenie lub ciąg dalszy, zawsze przed czytaniem książki najpierw czytam ostatni rozdział, przed oglądaniem filmu najpierw oglądam ostatnie 5 minut, jak oglądam seriale to sprawdzam na internecie zakończenia. Więc poprosze wiecej takich spoilerów
Zgłoś
G................4 2013-06-04, 20:44
ja p🤬le chyba musze sciagac ten serial natychmiast po premierze bo dzien po przegladajac internet wiem juz k🤬a wszystko, dzięki w c🤬j
Zgłoś
h................g 2013-06-04, 20:45
@up
Wystarczy czytać wikipedię

Doszło do porozumienia z Lordem Tyrellem, Joffrey wyrzucił Sanse i ożenił się z Margaery Tyrell , ale zdecydował,że z Sansą będzie miał romans jak jego ojciec Robert. Podczas swojego wesela Joffrey wypił zatrute wino i umarł, podczas gdy cały dwór patrzył. Cersei obwiniała za to swojego brata Tyriona i jego świeżo poślubioną żone Sanse Stark. Pochowany został w Wielkim Sepcie Baelora.
Zgłoś
d................s 2013-06-04, 20:56 1
svitovsky napisał/a:

Rozumiem idee sadola, chociaż może już nie. Czy tu nie chodzi o to, by jechać po ciapatych, cyganach, czarnych i tych innych temu podobnych, czy srać we własne gniazdo? Nie ma większego sk🤬ysyństwa niż spoilery(oczywiście w stopniu forów internetowych i takich stron jak ta), a jeśli ktoś spoilerowanie uważa za trolling to jest jeszcze bardziej niedoj🤬y niż autor. (przeczytałem całą sagę, ale wiem jak bym się wk🤬ił, gdybym tego nie zrobił).

Ja p🤬le, życie ci niszczą tym spoilem, istne sk🤬isyny...

Ja mam inny pogląd na niedoj🤬ie i, bez zbędnych grzeczności, muszę powiedzieć ci, że twój post zajmowałby wysokie miejsce w mojej top liście tekstów niedojebów. .
Zgłoś
C................i 2013-06-04, 20:56 1
Brawo, co za podejscie. Piwo leci
Zgłoś
Mielonka Tyrolska 2013-06-04, 21:00
Jon Snow dostanie propozycje bycia panem Winterfell(od stanisa który uratuje mur przed Mancem) ale zostanie wybrany na Lorda Dowódce nocnej straży ) PS: Ygritte też zginie

Za oglądanie tego pedalskiego serialu :*
Zgłoś
cenius 2013-06-04, 21:12 4
Uwaga Spojler
nie czytać ludzie z bólem dupy

wszyscy umrzemy
Zgłoś
l................2 2013-06-04, 21:16 1
Obyś wdedpnął w LEGO leszczu !
Zgłoś
Sase 2013-06-04, 21:23
To i ja też zaspoileruje :

Titanic zatonie!
Zgłoś
A................t 2013-06-04, 21:26 1
Ty gnoju
Nie pisałem komentarzy. Nigdy. Przeglądam stronę od dawna ale nie komentowałem. Zmusiłeś mnie do tego. Hitler i Stalin to mili i sympatyczni ludzie w porównaniu do ciebie. Zacząłem czytać tą serię i właśnie zaraz ma być wesele, wchodze na sadola i co????? Powiem ci co. Ty, tak ty mam nadzieję że spłoniesz w piekle a muslimy pomylą cię z kozą
Zgłoś
B................r 2013-06-04, 21:55
Skąd wiecie, że Jon Snow zginie??? Z tego co pamiętam dostał pare sztyletów tylko i na tym się skończył rozdział. Może go ta czarodziejka odratuje, jak Beric Catelyn po krwawych godach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie