👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dziaduuu napisał/a:
i tak bym ją dymał
pewnie nie ma różnicy gdybyś dymał dmuchaną lalę, a Jolę

formaldehyd napisał/a:
ja dla Pani Joli proponuję trzy ostrzegawcze i dwa rehabilitacyjne strzały w potylicę
strzal ostrzegawczy w tyl glowy

Demoness napisał/a:
nie wiem, dziaduuu, czy nad Tobą zapłakać, czy wyśmiać... :/
dać dmuchaną lalę a flamastrem na cyckach napisać JOLA... byłby taki sam pożytek

ja bym strrzelił dwa ostrzegawcze magazynki z ak 47 w tył głowy redaktorom tego gówna
kultura przedewszystkiem!

kultura przedewszystkiem!

wy sobie tam gadajcie ale podziw dla fotografa ze mu sie tyle chciało fotoshopa jej na ryj nakładać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie