Jebie fejkiem na kilometr.
Też mi się tak wydaję
Myślę że w hamburgerowni są uświadamiani co grozi za takie zachowanie
To może ten chłopak też ma ołów, ale płynny i mógłby jej do buta trochę wlać!
To byłby taniec policyjny!
"Chłopczyk" to tylko dzwi otworzył, oblał ją w pełni dorosły facet.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Śmiechlem z tej kobiecej reakcji: znieruchomienie, rozdziawiona morda, wyraz oburzenia i niedowierzania na twarzy. No przecież zawsze jak tak robię to mój chłopak wie, że przegiął i ma przerąbane, będę na niego obrażona przez tydzień, dlaczego do tego murzyna to nie dociera?
To jest powód dlaczego kobiety nie powinny w ogóle pełnić funkcji publicznych. Czy w policji, czy w urzędach, one zawsze się zachowują tak jakby ze swoim chłopakiem miały do czynienia.
Określ się.
Hmmm najpierw "śmiechłem" "mój chłopak ' a później "będę na niego obrażona ".
Kim Ty k🤬a jesteś?
Mam nadzieję, że wystarczy 😎
Znając życie i po obejrzeniu multum materiałów wideo uważam, że ile by tych magazynków nie miała to i tak żadna kula nie trafiła by w cel. No chyba, że siebie by postrzeliła xd
Określ się.
Hmmm najpierw "śmiechłem" "mój chłopak ' a później "będę na niego obrażona ".
Kim Ty k🤬a jesteś?
Jeśli masz mniej niż 16 lat to nie powinno cię tu być, ale to by cię w jakikolwiek sposób usprawiedliwiało. Jeżeli jednak masz więcej, to współczuję braku umiejętności zrozumienia najprostszej złożonej narracji. No ale jak nie przeczytałeś w życiu ani jednej książki, to się nie ma co dziwić.
Typowa kobieta, która zamiast zareagować stoi jak słup zaskoczona i fochnięta, bo ktoś coś jej zrobił. Kobiety w służbach to przeważnie ten sam poziom kalectwa co grubasy +150kg w mundurze.. ale grubas przynajmniej mógłby zrobić za tarczę dla partnera, a ta conajwyżej za megafon przy darciu ryja.
Kto by nie stał zaskoczony, niech pierwszy rzuci kamień.
Szkoda że to nie była benzyna😂 K🤬a powinna być spalona😈 Znacie mnie z innego konta które nawet sadol zablokował nazywało się Gurtas. Ciekawe ile wam czasu zajmie żeby zablokować to konto
Jeżeli się dobrze postarasz, to może być poniżej jednej godziny.
Pierwszy krok już zrobiłeś. Przyznałeś się, że to konto jest otwarte z powodu zamknięcia innego. To nie było mądre.
Jeżeli się dobrze postarasz, to może być poniżej jednej godziny.
Pierwszy krok już zrobiłeś. Przyznałeś się, że to konto jest otwarte z powodu zamknięcia innego. To nie było mądre.
To nie ma być mądre to ma być prowokacja 😈 I sprawdzenie czy używają algorytmow czy też zarządzają tym prawdziwi ludzie 🙂
Więc na swój sposób jest mądre co nie?