Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piotrekg38 2025-06-28, 14:48 1
Szkoda że to nie była benzyna😂 K🤬a powinna być spalona😈 Znacie mnie z innego konta które nawet sadol zablokował nazywało się Gurtas. Ciekawe ile wam czasu zajmie żeby zablokować to konto
Zgłoś
Damianos88 2025-06-28, 15:29
JebacPis100procent napisał/a:

Jebie fejkiem na kilometr.

Też mi się tak wydaję
Myślę że w hamburgerowni są uświadamiani co grozi za takie zachowanie
Zgłoś
Chwdp100Procent 2025-06-28, 16:13
Akurat wylewał siki z wiadra na zewnątrz, a j🤬 policje to co drugi obywatel krzyczy z okna z nudów i zamiłowania. Zwykły przypadek (próbuję sobie wmawiać, że to nie jest fejk).
Zgłoś
Damianer 2025-06-28, 16:46
Wy w tych komentarzach to jesteście bardziej p🤬lnięci niż na hardzie 🤣 co wy strzelać byście chcieli za oblanie wodą ? Czy do więzienia odrazu ? Jeszcze jakby to był wrzątek albo gorący olej to można dać zarzuty 🤷🏻‍♂️ jakby jej się zj🤬 na ryj to też ma strzelać i wzywać wsparcie ? 😆
Zgłoś
Xevik20 2025-06-28, 17:14 1
A tego nie można czasami podciągnąć pod napaść na policjanta 🤣? Wiem, że to żarty, ale jak policjantka będzie wredna, to tych 2 idiotów może mieć problemy prawne.
Zgłoś
grzegorz_z_florydy 2025-06-28, 17:55 1
Za taką napaść na funkcjonariusza należą się trzy magazynki.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-28, 18:51 1
Bulbulator napisał/a:

To może ten chłopak też ma ołów, ale płynny i mógłby jej do buta trochę wlać!
To byłby taniec policyjny!

"Chłopczyk" to tylko dzwi otworzył, oblał ją w pełni dorosły facet.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
kurdeee 2025-06-28, 19:34
Plodus napisał/a:

Śmiechlem z tej kobiecej reakcji: znieruchomienie, rozdziawiona morda, wyraz oburzenia i niedowierzania na twarzy. No przecież zawsze jak tak robię to mój chłopak wie, że przegiął i ma przerąbane, będę na niego obrażona przez tydzień, dlaczego do tego murzyna to nie dociera?
To jest powód dlaczego kobiety nie powinny w ogóle pełnić funkcji publicznych. Czy w policji, czy w urzędach, one zawsze się zachowują tak jakby ze swoim chłopakiem miały do czynienia.

Określ się.
Hmmm najpierw "śmiechłem" "mój chłopak ' a później "będę na niego obrażona ".
Kim Ty k🤬a jesteś?
Zgłoś
M.D. 2025-06-28, 21:41
Judge nie szanują policajów
Zgłoś
RedBlueManieK 2025-06-28, 23:04
JoSeed napisał/a:

Mam nadzieję, że wystarczy 😎

Znając życie i po obejrzeniu multum materiałów wideo uważam, że ile by tych magazynków nie miała to i tak żadna kula nie trafiła by w cel. No chyba, że siebie by postrzeliła xd
Zgłoś
Plodus 2025-06-29, 1:23 1
kurdeee napisał/a:

Określ się.
Hmmm najpierw "śmiechłem" "mój chłopak ' a później "będę na niego obrażona ".
Kim Ty k🤬a jesteś?

Jeśli masz mniej niż 16 lat to nie powinno cię tu być, ale to by cię w jakikolwiek sposób usprawiedliwiało. Jeżeli jednak masz więcej, to współczuję braku umiejętności zrozumienia najprostszej złożonej narracji. No ale jak nie przeczytałeś w życiu ani jednej książki, to się nie ma co dziwić.
Zgłoś
Rangraf 2025-06-29, 2:31
Cupracabra napisał/a:

Typowa kobieta, która zamiast zareagować stoi jak słup zaskoczona i fochnięta, bo ktoś coś jej zrobił. Kobiety w służbach to przeważnie ten sam poziom kalectwa co grubasy +150kg w mundurze.. ale grubas przynajmniej mógłby zrobić za tarczę dla partnera, a ta conajwyżej za megafon przy darciu ryja.

Kto by nie stał zaskoczony, niech pierwszy rzuci kamień.
Zgłoś
cichyjanek 2025-06-29, 4:51
too ameryka barany a nie koomuna jak w pl c🤬ja wiecie dogadaja sie i jeszcze poornusa nakreca mentalnie jestescie tak samo jak wasi starzy
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-29, 4:52
Piotrekg38 napisał/a:

Szkoda że to nie była benzyna😂 K🤬a powinna być spalona😈 Znacie mnie z innego konta które nawet sadol zablokował nazywało się Gurtas. Ciekawe ile wam czasu zajmie żeby zablokować to konto

Jeżeli się dobrze postarasz, to może być poniżej jednej godziny.
Pierwszy krok już zrobiłeś. Przyznałeś się, że to konto jest otwarte z powodu zamknięcia innego. To nie było mądre.
Zgłoś
Piotrekg38 2025-06-29, 7:54
Bulbulator napisał/a:

Jeżeli się dobrze postarasz, to może być poniżej jednej godziny.
Pierwszy krok już zrobiłeś. Przyznałeś się, że to konto jest otwarte z powodu zamknięcia innego. To nie było mądre.

To nie ma być mądre to ma być prowokacja 😈 I sprawdzenie czy używają algorytmow czy też zarządzają tym prawdziwi ludzie 🙂
Więc na swój sposób jest mądre co nie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie