Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

taa i ten epicki, rolniczy wyraz twarzy fanów Rysia i Firmy
Chyba Farmy Rysia

Czy tylko ja mam takie wrażenie czy spora większość użyszkodników, którzy piszą w tym temacie, sądzi że on zrobił to na poważnie?
jest was co najmniej dwóch...

tak?
uwazasz ze np. taki chlopak ktorego bija w domu ojciec to alkoholik bije wszystkich kto mu wejdzie w droge matka tez alkoholiczka czy cos a chlopak jest bardzo wysportowany ale np nie moze cwiczyc na w-f i roziwjac sie dalej bo jest tak pobity i sie wstydzi?
Albo Ojciec w wiezieniu matka pijaczka ,zyja z zasilkow ledwo starcza dla niej zeby wykarmic rodzine ale woli wydawac na alkohol i papieroski i maja syna ktory w wielku 10 lat rozwiazuje zadania z 1 liceum?
znam taka rodzine i ten przyklad numer 2 jest prawdziwy
ale to nie koniec ten chlopak ma tez rodzenstwo 3 mlodszych braci najmłodszych 2 to blizniaki którzy nawet nie majac 1 roku
mieszkają w jednym pokoju i chłopak NIE MA CZASU ZEBY SIE ROZWIJAC BO MUSI ZAJAC SIE BRACMI .Kiedy znajdzie czas i chce odpoczac idzie pod taka brame i stoi.Czasami cos ukradnie bo w domu nie ma nic do jedzenia
i to nie mozna mowic na dzieci ze sa takie i takie bo to tylko zalezy od rodzicow
ten chlopak bardzo chce sie uczyc rozijac ale jak?
tym bardziejh ze teraz jest duzo takich dzieciakow w podstawowce ktore sie z niego smieja jak jest ubrany itp./
tak sobie czytam i się zastanawiam, czy aby nie wiesz tego z dogłębnej autopsji. ja rozumiem wszystko, ale ten portal to nie portal opieki społecznej czy innej świetlicy opiekuńczo-wychowawczej. to jest sadistic.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie