Może na telefonie ma filmiki jak ją pies jebie
Ludzie którym się podoba takie naużywanie władzy mają mentalność zwykłych trepów, którym jedyne co dobrze wychodzi to wykonywanie poleceń innych...
Z jednej strony śmieszne, ale z drugiej to czy my naprawdę mamy taki nadmiar policjantów żeby blokować 1 auto i 2-3 funkcjonariuszy do transportu jakiejś rozwrzeszczanej nastolatki? Po rodziców wystarczyło zadzwonić żeby odebrali
Student85 napisał/a:
Ja pierd**ile. Czytam te komentarze i nie wierzę ilu tu je**nych pisowców. Dumnych z siebie Polaków, wielkich obrońców kościołów i jareczka. Je*bijcie się w te puste łby. Czego wy k*rwą bronicie? Tej propagandy z TVPis? Szalejącej inflacji i dożynania gospodarki? Albo żeście się jeszcze od mamusi nie wyprowadzili albo już i macie 40 lat i walcie kapucyna w samotności szukając w takim filmie zemsty na kobietach za wasza nieudolność. A Julka ma wieksze jaja od was p*edaly siedzace w domu i srające przed policja w majtki.
widzę, że wczoraj nie wykrzyczałeś się na proteście za bardzo, ale nastrój został,
tylko nie podniecaj się tak, bo ci żyłka pęknie
Student85 napisał/a:
Ja pierd**ile. Czytam te komentarze i nie wierzę ilu tu je**nych pisowców. Dumnych z siebie Polaków, wielkich obrońców kościołów i jareczka. Je*bijcie się w te puste łby. Czego wy k*rwą bronicie? Tej propagandy z TVPis? Szalejącej inflacji i dożynania gospodarki? Albo żeście się jeszcze od mamusi nie wyprowadzili albo już i macie 40 lat i walcie kapucyna w samotności szukając w takim filmie zemsty na kobietach za wasza nieudolność. A Julka ma wieksze jaja od was p*edaly siedzace w domu i srające przed policja w majtki.
Przepraszam wszystkich. Pomyłkowo dałem dzbanowi piwo.
Husarz12 napisał/a:
Ludzie którym się podoba takie naużywanie władzy mają mentalność zwykłych trepów, którym jedyne co dobrze wychodzi to wykonywanie poleceń innych...
Ale jakie nadużywanie władzy? Dziewczyna została zatrzymana, więc jej odebrano telefon. Standardowa procedura.
nie za bardzo wiadomo o co chodzi, bez kontekstu to wróżenie z fusów; nie wiem czy jest standardem zabieranie telefonów przy zatrzymaniu przez policję, ale raczej nie powinno być, policjanci czesto nadużywają swojej dominującej pozycji w podobnych sytuacjach, w tym też usuwają dowody na ich nieprawe działania, może to mieli na celu zabierając jej telefon; poza tym, sporo użyszkodników pomyliło fora, to jest 'sadistic' a nie 'debilistic', treść tego portalu jest jaka jest, pokazuje jadną z ciemnych stron rzeczywistości, wielu zapewne tak, ale ja nie chciałbym się znaleźć w większości sytuacji pokazywanych na sadolu
Hahaha moje miasto Sieradz takie piękne!!! Jako, że sadistic bawi i uczy to: Nazwa miasta pochodzi od imienia Sirad bądź Sierad, którego wcześniejszą formą według niektórych etymologów był Wszerad, według innych zaś – Sirorad. Pozdrawiam.
P.s. bolec tępej dzidzie!