Junior "CIGANO" Dos Santos, aktualny mistrz UFC w wadze ciężkiej. Prawdopodobnie najlepiej walczący zawodnik w tzw. stójce.
Piękne są te odgłosy uderzania rękawic o twarz
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Jesli ogadałes ta walkę powinieneś wiedzieć że Cain przegrał ja zanim wszedł do oktagonu był zbyt spiety i w pewnym sensie nieobecny . Juz niedługo ufc 152 i Cain pokaże swoja klase .
konto usunięte
2012-07-11, 15:31
stulejka, nie stójka
konto usunięte
2012-07-11, 19:04
Przecież Fedor po ostatniej swojej walce pod koniec czerwca skończył karierę
overeem mu dojebie aby tylko
konto usunięte
2012-07-11, 21:25
Gość jest taki dobry bo ma oczy w dupie.
konto usunięte
2012-07-11, 22:33
Za Cygana NIE MA PIWA
@Morinho, czytaj ze zrozumieniem moją wypowiedź NIE MA JUŻ FORMY:)
konto usunięte
2012-07-11, 23:07
Cygan, dlatego, że kiedys nosił włosy w kitkę...też miałem go juz skreslić...a tak to mój idol:)
Poczekajmy na Overeema. Na UFC 146 nie mogl i zastapil go Mir, ktory oczywiscie przegral z Dos Santosem ale z Overeemem juz nie bedzie mial tak latwo i jestem pewien,ze mu Oveerem odbierze mu pas.
Oveerem nie odbierze pasa JDS bo ten po UFC 152 juz go nie bedzie miał