ja p🤬le ... wiecej na temat tego "gwiazdora"
Klik
Gatunek R&B, Pop

"Rhythm and blues, w skrócie R&B pisane także jako RnB, to styl wywodzący się z jazzu i bluesa. Tworzony głównie przez czarnoskórych muzyków, był jednym z najważniejszych źródeł, z których powstał "bielszy odcień R&B" czyli rock and roll."
jeżeli on jest okrzykniety gwiazdą to ja nie wiem czy świat się już kończy :?
poszperałem na tego czy przypadkiem nie wybiera się do Polski xD szkoda . W jarocinie byś my się zebrali a potem pojechali i pokazali mu gościnność Polską
a to jest bonus jak ludzie mogą być głupi
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-05-21, 22:59
w ogóle : kto to k***a jest ?! jakiś mały dzieciak ?! co on w ogóle robi ? bo wygląda jak ostatnia ciota i ma taki sam głos ...
konto usunięte
2010-05-22, 0:15
Podobno Dżastin Biber został okrzyknięty nową księżniczką POPu
konto usunięte
2010-05-22, 18:37
Mam nadzieje ze niedlugo zacznie cpac i sie stoczy na zawsze, tak bedzie lepiej dla tego swiata / lub tez moze po prostu przedawkowac i umrzec w/e.
sie mu stalo zeby nie umarl czasem powinni go odrazu na urazowke zawiezc bo mu sie guzek na jego pie*dolonej slicznej glowce zrobil.
konto usunięte
2011-03-16, 14:47
Hahahaa ci*ta szkoda, że głowy nie wsadził od strony wejścia, może by mu ja upier****