Czym się tu jarać. Jakiś czas temu pluł na fanów, wydziarali go, teraz urządza sobie nielegalne wyścigi... Moim zdaniem tu chodzi tylko i wyłącznie o zmianę jego wizerunku na "bad boya", co z resztą im się i tak nie uda.
Ten debil został dzisiaj zatrzymany w Miami za jazdę bez prawka, pożyczonym samochodem. Do tego przed wejściem za kierownicę pił i palił zioło

Mi sie zdaje że blondasek jednak lubi czarnych kolegów mieć.....
Jest granica w wyśmiewaniu się z czarnych. Ona jest zdecydowanie PRZED żartem, że murzyn to tak wynaturzony ssak, że chciałby z Bieberem... cokolwiek. No bez przesady!

jesli on trafi do wiezienia to bedzie to wiezienie dla kobiet
Won z tym faggotem. Już na prawdę nie ma w internetach nic k🤬a poza ukraińską rewolucją, Justynką Bóbr w areszcie i wypadkami u ruskich? No k🤬a i tak dziw, że trochę przystopowaliście z Mariuszem, który mówi jak jest.

Na serio kogoś ten koleś bawi? Nie żeby coś, ale jest tyle zajebistych zabawnych rzeczy do oglądania, że aż mnie ciary przechodzą na myśl, że on ma 3 miliony subskrybcji.
Nieoficjalne nagranie z aresztowania bimbera
hee browar

podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=NGhXjCuucLI&list=FLN9PmLQ060DZlRC1Ps86-bA
zagiel1111 napisał/a:
Na serio kogoś ten koleś bawi? Nie żeby coś, ale jest tyle zajebistych zabawnych rzeczy do oglądania, że aż mnie ciary przechodzą na myśl, że on ma 3 miliony subskrybcji.
Zdziwiłbyś się ile więcej jest gorszych filmów z podobną liczbą subów

Nie przypominam sobie kiedy ostatnio widziałem coś równie poj🤬ego :|