Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Noboody 2025-07-20, 21:03 3
cola1111 napisał/a:

Czy to był sarkazm? Ja tego miliona nie wymyśliłem, tak podaje rządowy portal migracje.gov.pl

A taki lekki😀
Tylko trzeba te dane rozbić na procenty. 60 to Ukraińcy, 12 Białorusini a 10 Hindusi.
A reszta to kolumbijczycy, Filipińczycy i podobni.
To nie jest tak jak się większości wydaje, że Tusk sam ich sprowadza. To robią pracodawcy, szukają ludzi do pracy. Bo Polacy nie chcą takich prac wykonywać lub za takie pieniądze. Ci z tego przykładu z tematu to pewnie też legalni i pracujący. Auto, dom wynajęty i brak chęci problemów. Chociaż natura zwyciężyła 😄
Sam widzę i wiem od znajomych co się dzieje w kołchozach. Mieszanka etniczna coraz większa. Jeżeli pracodawca składa wniosek o pozwolenie o pracę i świadczy za gościa to czemu mu mają nie dać zezwolenia? Dają. Bo wszytko się zgadza według prawa. Dużo można by gadać o tym wszystkim.
Zgłoś
hitmeme 2025-07-20, 21:15 1
Bartvons napisał/a:

Trzeba odpalic zaklad pod krakowem

Ciekawe kto tam będzie pracował. Pewnie Kolumbijczycy , ukry i jakieś inne ziomki z bangladeszu
Zgłoś
MDR 2025-07-20, 21:17 5
Szczerze?
Po co się mieszać tak na maxa?
Zgłaszasz na policje prawdopodobnie pijanego c🤬la, mówisz im marke pojazdu, blachy jeśli je widzisz i gdzie jesteście w danym momencie i tyle. Oni się c🤬lem zajmą. Od tego są i za to biorą pieniądze.
Po c🤬j strugać gieroja? Skąd wiesz kto jedzie w tym aucie? Czy jest to wujek Roman wracający z wesela czy nak🤬iony kokainą Juan z kolumbijskiego zadupia, uzbrojony w dwa noże i gotowy wezwać wsparcie w postaci 20 kolegów z najbliższej nory w której wegetują?
Czasami poraża mnie bezmyślność i brawura moich rodaków...
Zgłoś
cola1111 2025-07-20, 21:20 2
Noboody napisał/a:

A taki lekki😀
Tylko trzeba te dane rozbić na procenty. 60 to Ukraińcy, 12 Białorusini a 10 Hindusi.
A reszta to kolumbijczycy, Filipińczycy i podobni.
To nie jest tak jak się większości wydaje, że Tusk sam ich sprowadza. To robią pracodawcy, szukają ludzi do pracy. Bo Polacy nie chcą takich prac wykonywać lub za takie pieniądze. Ci z tego przykładu z tematu to pewnie też legalni i pracujący. Auto, dom wynajęty i brak chęci problemów. Chociaż natura zwyciężyła 😄
Sam widzę i wiem od znajomych co się dzieje w kołchozach. Mieszanka etniczna coraz większa. Jeżeli pracodawca składa wniosek o pozwolenie o pracę i świadczy za gościa to czemu mu mają nie dać zezwolenia? Dają. Bo wszytko się zgadza według prawa. Dużo można by gadać o tym wszystkim.

Ja doskonale wiem jak to działa i wiem że fala emigracji z Ukrainy już się skończyła, wjeżdżają i wyjeżdżają te same osoby. Z roku na rok % śniadych inżynierów jest coraz większa...
Zgłoś
Chwdp100Procent 2025-07-20, 21:43 2
No macie swoją ukochaną policję, którą tak wszyscy bronicie. Śmiech na sali. Pozdrawiam jednocześnie autora i życzę jak najmniej takich sytuacji i jak najdłuższego życia w zdrowiu z całą rodziną. CHWDP 100%
Zgłoś
BigLebovsky 2025-07-20, 22:06 2
"To biedni ludzie szukający swojego miejsca na ziemi" poza tym"wpuście tych ludzi,kim są ustali się później".
A tak w ogóle to tylko "incydent "-mozna się rozejść.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-07-20, 22:20
Cytat:

W sobotę, w centrum Radomia, odbyła się manifestacja sprzeciwu wobec masowej imigracji do Polski. Na Placu Corazziego zgromadziło się kilkaset osób – wśród nich kibice Radomiaka, sympatycy środowisk narodowych i Konfederacji, działacze społeczni oraz mieszkańcy zaniepokojeni polityką migracyjną państwa.

Słaba coś ta manifestacja, skoro tego samego dnia w nocy, jakiś agresywny kolumbijczyk wozi się naj🤬y po mieście i atakuje ludzi nożem.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-07-20, 22:23 1
pazuzu napisał/a:

O k🤬a głupszego komentarza już dawno nie widziałem, ale musisz być zj🤬y 🤦‍♂️

No i namówiłeś na postawienie mu piwka
Zgłoś
Hajzenberg 2025-07-20, 22:24 2
Traba napisał/a:

Ale ty jesteś idiota. Dzwonisz bez sim po paly podajesz nr rej I co się dzieje I c🤬j cie obchodzi. A ty mając dziecko wp🤬lasz się bagno zeznań I Możliwość utraty życia.
Idiota idiota idiota, kretyn

Z twoim tokiem myślenia pustostanie za chwilę z domu czy mieszkania nie wyjdziesz bo będziesz ich miał wszędzie i to nie oni się będą bać tylko ty i to nie ty będziesz miał większe prawa tylko oni. Więc siedź dalej w piwnicy i pisz tego typu komentarze
Zgłoś
DarcoPenetratore 2025-07-20, 22:24
Bez wysłuchania 2 strony to nie jest obiektywny artykuł. Ludzie wymyślają różne alibi jeśli np. Autor z innymi antyimigracyjnymi konfiarzami sami zaatakowali kolumbijczyków ci się bronili a jakoś policji trzeba to wytłumaczyć. To oczywiście hipoteza, ale myślenie krytyczne nie jest największą cnotą komentujących. Ktoś coś powie, a ja się oburze zwłaszcza gdy koreluje to z moimi poglądami, walić logikę i prawdopodobieństwo.
Zgłoś
biegu86 2025-07-20, 22:37
DarcoPenetratore napisał/a:

Bez wysłuchania 2 strony to nie jest obiektywny artykuł. Ludzie wymyślają różne alibi jeśli np. Autor z innymi antyimigracyjnymi konfiarzami sami zaatakowali kolumbijczyków ci się bronili a jakoś policji trzeba to wytłumaczyć. To oczywiście hipoteza, ale myślenie krytyczne nie jest największą cnotą komentujących. Ktoś coś powie, a ja się oburze zwłaszcza gdy koreluje to z moimi poglądami, walić logikę i prawdopodobieństwo.

Nie wazne co 2ga strona ma do powiedzenia. Trzeba zrobić wszystko aby stąd wyjeżdżali.
Zgłoś
Qdłaty 2025-07-20, 22:53
pazuzu napisał/a:

O k🤬a głupszego komentarza już dawno nie widziałem, ale musisz być zj🤬y 🤦‍♂️

oo pedał
Zgłoś
xnxx1993 2025-07-20, 23:16 2
Dostęp do broni dla każdego Polaka. Jak jakaś k🤬a wyciągnie nóż maczetę lub c🤬j wie co to zaj🤬 na miejscu a jeśli jakiś lewak się nie zgadza to proponuje mu dać swoją dupę do zerzniecia bandzie dzikusów plus matkę siostrę żonę i córkę i jeśli to nie zmieni Twojego podejścia to znaczy że jesteś po ich stronie Brudasów i nie jesteś Polakiem za którego Twoi dziadkowie oddali życie.
Zgłoś
Natel 2025-07-20, 23:35
No tak bylo, nie zmyslam
Zgłoś
acetylosalicylowy 2025-07-20, 23:37
Piszesz że koło północy 20.07.2025 miała miejsce sytuacja, a wstawiasz tego posta o 17:50
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem