Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
aerone 2023-12-17, 5:02
"Następny przystanek - Tworki, Stacja"
Zgłoś
hitmeme 2023-12-17, 5:31
wrzesin602 napisał/a:

I takie gówno dostaje socjalu u nas w kraju, A młody człowiek jest kopany i okradane i nic mu się nie należy

A młody człowiek nie płaci podatki i skończ p🤬lić jak to młodym k🤬a zle.
Zgłoś
maki1981 2023-12-17, 6:12 2
Widać, że najnowsza szczepionka już działa...
Zgłoś
krasnal_hałabała 2023-12-17, 10:13
Kaftan, izolatka i litr leków z zastrzykach i tak 60 lat aż zdechnie, tyle w temacie.
Zgłoś
zbigniewz 2023-12-17, 11:03
PsikutaBezS napisał/a:

Może to rodzina ?

A czego się k🤬a przyp🤬alasz do ich rodziny
Zgłoś
Wiewór 2023-12-17, 12:34 5
Elektorat pis wpadł w popłoch i histerię. Zbliża się koniec socjalu i trzeba będzie wypiwrdalac do roboty. Sa przerażeni.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
CiepłyOtworek 2023-12-17, 12:48
Ból dupy typowego sadola. Z tą różnicą, że sfrustrowany sadol pruje się w internecie bo z domu nie wychodzi.
Zgłoś
nadyb 2023-12-17, 13:36 5
motylekwbrzuchu napisał/a:

To prawda, żaden inny "rząd" nie wpuściłby do kraju tego j🤬ego ruSSkiego gówna z zaporoża.

Jesli chodzi Ci o ruskich to nikt ich nie wpuszcza. Jesli chodzi Ci o ukrow to chyba sobie nie zdajesz sprawy, ze cala gospodarka w tej chwili sie na nich opiera. Pewnie tylko kwiczysz, ze ci prace w biedrze zabrali

klaszczebrwiami napisał/a:

Akurat cała moja rodzinka pracowała ciężko do tej pory ale teraz wszyscy się zwalniamy i będziemy siedzieć na bezrobociu, ssać socjale niczym Tusk niemieckie k🤬sy. A płacić na nas będzie Warszafka, krakuf i Gdańsk. Teraz jak jest ryży u władzy razem z Czaskowskim i H🤬jownią to tylko praca na czarno. Na sługusów Berlina i Kremla łożył nie będę. A jak za jakiś czas Putin wjedzie tu z butem to sp🤬alam bo za Tuska, Czaskoskiego i H🤬jownię bić się nie będę Proste. Wam radzę to samo.

Kolejna sp🤬olina umyslowa ktora przy stole wigilijnym walczy o pisowskie koryto.
Zgłoś
Quba23 2023-12-17, 14:26
O by taka k🤬a zdechła jak najszybciej
Zgłoś
~Dostojny 2023-12-17, 15:37 1
nadyb napisał/a:

esli chodzi Ci o ruskich to nikt ich nie wpuszcza. Jesli chodzi Ci o ukrow to chyba sobie nie zdajesz sprawy, ze cala gospodarka w tej chwili sie na nich opiera. Pewnie tylko kwiczysz, ze ci prace w biedrze zabrali

Cała gospodarka się na nich opiera Wyjdź w południe z piwnicy i przejdź się po mieście. Polacy siedzą w pracy, a na ulicach słychać tylko ten sk🤬iały zwierzęcy ruski język. Ładnie ci tvp we łbie naj🤬o. K🤬y łażą naj🤬e na koszt polskiego podatnika, a ten będzie p🤬lił, że gospodarka się na nich opiera. Chyba, że chodzi o odbudowę przystanków, w które te ruskie ścierwa wj🤬y się po pijaku.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
CiepłyOtworek 2023-12-17, 15:59 3

Cała gospodarka się na nich opiera Wyjdź w południe z piwnicy i przejdź się po mieście. Polacy siedzą w pracy, a na ulicach słychać tylko ten sk🤬iały zwierzęcy ruski język. Ładnie ci tvp we łbie naj🤬o. K🤬y łażą naj🤬e na koszt polskiego podatnika, a ten będzie p🤬lił, że gospodarka się na nich opiera. Chyba, że chodzi o odbudowę przystanków, w które te ruskie ścierwa wj🤬y się po pijaku.

Co ty ruski trolu wiesz o pracy? Coś mi się zdaje, że ty z tego zawodu o nazwie "szlachta nie pracuje". Bo jakbyś faktycznie pracował to byś wiedział gdzie są Ukraińcy.
Zgłoś
~Dostojny 2023-12-17, 16:10 1
CiepłyOtworek napisał/a:

Co ty ruski trolu wiesz o pracy? Coś mi się zdaje, że ty z tego zawodu o nazwie "szlachta nie pracuje". Bo jakbyś faktycznie pracował to byś wiedział gdzie są Ukraińcy.

0dbytek, ładnie się zesrałeś Wiem gdzie są ci tzw. przez ciebie "ukraińcy", właśnie siedzą (nap🤬leni za moje pieniądze) w parku i drą te małpie mordy.

podpis użytkownika

Zgłoś
CiepłyOtworek 2023-12-17, 16:22 2

0dbytek, ładnie się zesrałeś Wiem gdzie są ci tzw. przez ciebie "ukraińcy", właśnie siedzą (nap🤬leni za moje pieniądze) w parku i drą te małpie mordy.

A może piją za swoje, zarobione. Nie do pomyślenia, co?
Zgłoś
darek1234 2023-12-17, 16:30 2
CiepłyOtworek napisał/a:

motylek w dupie niezadowolony, bo myśli, że wszyscy zabierają mu socjal
Zgłoś
~Dostojny 2023-12-17, 16:39 1
CiepłyOtworek napisał/a:

Tak, ruskie ścierwa i praca... weź ty się 0dbytek zastanów. Zakładając, że jakiś artiom faktycznie sam by zapracował na wódkę, to u nich jest podobno jakaś wojna domowa.

darek1234 napisał/a:

motylek w dupie niezadowolony, bo myśli, że wszyscy zabierają mu socjal

Nigdy nie dostałem ani grosza. Ale ty nie raz wspominałeś, że masz małego banderkę, więc ciągniesz 500/800+. twoja nataszu dostaje też na samotną matkę i pewnie jeszcze jakieś dodatki dla zwierząt ze wschodu, więc mi tu nie p🤬l, bo to ja płacę na ciebie. Na kolana przed polskim panem.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie